Ana kartın neydi?Daha sonra düzelttim fps değişmedi. Sıkıntı yok.
Ana kartın neydi?Daha sonra düzelttim fps değişmedi. Sıkıntı yok.
Asus tuf b450m proAna kartın neydi?
Asus tuf b450 pro anakartta Dual Ramleri takman gereken soketler gri renk ile belirtilmiştir. Ramler o soketlerde takılıysa sorun yok.Arkadaşlar merhaba ben PC nin nasıl toplandığından en ufak bir fikrim olmadığı için , parçalarını ayrı ayrı sitelerden aldığım bilgisayarımı tanıdık bir PC ciye toplattım. Ama o ramleri anakarta yan yana bitişik olarak dizmiş yani 1. ve 2. slota bir arkadaşımın tavsiyesine göre onlar 2. ve 4. slota koyulmalıymış bu bana performans açısından sadece 2-3 fps kazandırır (internette gördüğüm testlere dayanarak söylüyorum ) yani bu bana ilerde fps dışında bir sorun arz eder mi?
RAMLER : GSKİLL RİPJAWS 3200 MHZ (2x8)
Bende de aynı anakart var. Kullanım kılavuzunda a2 ve b2 soketlerine takılmasını söylüyorAsus tuf b450 pro anakartta Dual Ramleri takman gereken soketler gri renk ile belirtilmiştir. Ramler o soketlerde takılıysa sorun yok.
Yaw 2 3 fps ile alakası yok aralarındaki mesafe biraz uzak olsun çok ısınmasın diyeArkadaşlar merhaba ben PC nin nasıl toplandığından en ufak bir fikrim olmadığı için , parçalarını ayrı ayrı sitelerden aldığım bilgisayarımı tanıdık bir PC ciye toplattım. Ama o ramleri anakarta yan yana bitişik olarak dizmiş yani 1. ve 2. slota bir arkadaşımın tavsiyesine göre onlar 2. ve 4. slota koyulmalıymış bu bana performans açısından sadece 2-3 fps kazandırır (internette gördüğüm testlere dayanarak söylüyorum ) yani bu bana ilerde fps dışında bir sorun arz eder mi?
RAMLER : GSKİLL RİPJAWS 3200 MHZ (2x8)
2 ram girişi olan anakartlar ne yapıyorlar?Yaw 2 3 fps ile alakası yok aralarındaki mesafe biraz uzak olsun çok ısınmasın diye
Sıralama işlemciden taraftan başlarsak şu şekilde a1, a2, b1, b2 yani 2. ve 4. slotlara takılması gerekiyor Dual Channel olması için.Bende de aynı anakart var. Kullanım kılavuzunda a2 ve b2 soketlerine takılmasını söylüyor
Aga ne bileyim benim bildiğim öyleS2H gibi 2 ram girişi olan anakartlar ne yapsın o zaman?