Yardım Rampage 500wt 80plus

Reaksiyon skoru
32
Beyler rampage 500wt 80 plus bronze sertifakalı psu aldım. 1 ay oldu iade edemem kimi diyor patlarsa karışmam kimi diyor gerçek 80plus değil kimi diyor çok kötü marka aldığıma bin pişman oldum videosunu izledim adam 562wt yüklüyor patlama vs. Olmuyor napıcam aga daha yeni topladım sistemi ** 300 lira mı vericem yine psu ya ha birde şey i
İnternetten alırken bronze 80pkus yazıyordu kutusunda sadece 80pkus yazıyor sonra bir baktım 600 wt olanı bronze sertifakalıymış

:sick::sick::sick::sick:🤮🤮🤮🤮 PSU'nun içini açsan anlarsın zaten sertifikalı PSU'lar listesinde de yok zaten dandik bir marka kalitesi çöp malzemesi çöp merdiven altı üretim çin malı sahte beş para etmek C4 demek hakaret olur araştırısanız böyle merdiven altı sahte PSU'lardan bir süre sonra duman çıkıyor korumalarının ne olduğu bile belli değil PSU'nun güvenlikleri konusunda girmeye bile gerek yok. :D

PSU önemli, geçiştirilmemeli

Beyler rampage 500wt 80 plus bronze sertifakalı PSU aldım. 1 ay oldu iade edemem kimi diyor patlarsa karışmam kimi diyor gerçek 80plus değil kimi diyor çok kötü marka aldığıma bin pişman oldum videosunu izledim adam 562wt yüklüyor patlama vs. Olmuyor napıcam aga daha yeni topladım sistemi ** 300 lira mı vericem yine PSU ya ha birde şey i
İnternetten alırken bronze 80pkus yazıyordu kutusunda sadece 80pkus yazıyor sonra bir baktım 600 wt olanı bronze sertifakalıymış
O kimiyi tanımıyorum ama haklı adammış.

Beyler rampage 500wt 80 plus bronze sertifakalı PSU aldım. 1 ay oldu iade edemem kimi diyor patlarsa karışmam kimi diyor gerçek 80plus değil kimi diyor çok kötü marka aldığıma bin pişman oldum videosunu izledim adam 562wt yüklüyor patlama vs. Olmuyor napıcam aga daha yeni topladım sistemi ** 300 lira mı vericem yine PSU ya ha birde şey i
Dostum bende de şuan Frisby 650 80+ var comsis bilişim adına 230v ac modeline göre sertifikalı. Sadece tek sorunu fanı çok sesli çalışıyor. Ama senin kullandığın psu nun fan sesi dışında gerçek sertifikası var mı bilemem ona bakma lazım ki olacağını sanmıyorum . Sana tavsiyem idare etmeye çalış eğerki imkanın varsa kaliteli bir psu al kullan. Ama ben senin yerinde olsam sistemim 400w altı güç harcıyorsa almam. Çünkü psu fazla zorlanmayacağından sorun yaşatmayacak

Geçmiş olsun. Vatan'dan aldıysan normaldir. Vatan'da bildiğin zorla rampage ve frisby sokuyorlar adamın gözünün içine.

Geçmiş olsun. Vatan'dan aldıysan normaldir. Vatan'da bildiğin zorla rampage ve frisby sokuyorlar adamın gözünün içine.
Vatandan almadım 80 plus en ucuz modellerden ve bilindik marka diye almıştım ama insanların söylediklerini görünce pişman oldum

Vatandan almadım 80 plus en ucuz modellerden ve bilindik marka diye almıştım ama insanların söylediklerini görünce pişman oldum
PSU konusunda sadece aşağıda yazdığım markalara güveniyorum.
FSP - Cool Master - ThermalTake - Corsair - AeroCool - High Power - SilverStone
( son iki yazdığımdan pek eminim değilim. haklarında fazla bilgim yok. )

PSU konusunda sadece aşağıda yazdığım markalara güveniyorum.
FSP - Cool Master - ThermalTake - Corsair - AeroCool - High Power - SilverStone
( son iki yazdığımdan pek eminim değilim. haklarında fazla bilgim yok. )
seasonic, XPG ve evgaya da güvenmez mi insan bu 3 marka en kaliteli PSU'ları üretiyor.

Bende 2 ay önce kasa ile birlikte aynı psuyu almıştım, pişman oldum. Bende aynı şekil iade edemedim elimde patladı.

seasonic, XPG ve evgaya da güvenmez mi insan bu 3 marka en kaliteli PSU'ları üretiyor.
En kaliteli değil. Üründen ürüne değişir ve en üst ürünlere bakacak olursak aradaki fark çok az.

Geri