Neler Yeni

Rampage %60 Klavye Çıkarıyor!

Yüzde 60 klavye çıkarmaları nasıl oldu sizce?

• Oy kullanan toplam üye
    28

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Rampage firması %60 bir klavye çıkarıyor bu firmadan bunu bekliyordum yüzde 60 klavye çıkartıcaklarını tahmin ediyordum ve çıkarttılarda aslında çıkartmaları güzel oldu çünkü Türkiye piyasasında yüzde 60 klavye bulmak çok zor tkl klavye bile bulmak zor ürünün fiyatı ne olur belli değil ama tahminimce 500tl olur özellikleride belli değil bazı özellikleri belli mavi switch olacak kırmızı switch versiyonuda olur diye tahmin ediyorum resimlerde kahverengi switch kahverengi switch versiyonuda olabilir belki. bluetooh olacak yani kablosuz olucak 63 tane tuşu olucak siyah renk olucak Türkçe q olucak switch gateron olursa güzel olur beyaz renk olursada çok güzel olur. sizin klavye hakkındaki düşünceleriniz neler?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Rampage markasını çok seven biriyim kulaklıktan klavyeye kadar bütün ekipmanlarım rampage,%60 klavye bakıyordum çok iyi oldu bu yandaki rampage logosu inşallah ışıqlı mışıqlı olur,zamanla para yeterse monitör ve sandalyeyide rampage yapıcam :D
Edit : O fiyat bandına mk61 alıp geçerim ne kadar rampage seven biri olsamda.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Apex Pro varken alınmaz.
Aralarında dev bir fiyat farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar outemu switch yokmuş yanlış bilgi verilmiş klavyenin içinde zorro switchler bulunuyor.

Top Bottom