Neler Yeni

Öneri Rampage Alpha-X Alıyorum! (Ufak Sorularım Var)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Kulaklık için 200 TL Biriktirdim enn yakın zamanda https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...stem-mikrofonlu-oyuncu-kulaklığı-1191656.html Almayı düşünüyorum ama iki sorum var.
1.
-
Tek renk ve RGB modeli arasındaki mikrofon farkını anlamanız için saniyeli link bıraktım. Sizce tek renk almak daha mı mantıklı? Arkadaşımda da RGB modeli var ama bu mikrofon testindekinden daha güzel geliyor sesi.
2. 200TL Bütçe ile bu kulaklığı alarak hata mı yapıyorum? Daha iyi bir şey var mı?
Teşekkürler 😊 😂

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
RGB olanı alabilirsin. Arkadaşım kullanıyor, sesi gayet güzel geliyor.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB olanı alabilirsin. Arkadaşım kullanıyor, sesi gayet güzel geliyor.
Videodaki "fiuuuuv fiuuuv" sesi geliyor mu? Benim arkadaşımdan gelmiyor ama sizden de gelmiyorsa RGB modeli bi tık daha hoş duuyor :)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Allahım konuda 3 yorum var 2si de plat kullanıcı :D tamamdır o zaman en yakın zamanda kulaklığıma kavuşuyorum :) Ondan sonra da SABER RGB için para biriktirmeye başlayacağım. 300 Civarına yaklaştığımda tekrar 4 tane konu açtığım gözlemlenebilir. 😂
Simdi'den hayirli olsun

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Allahım konuda 3 yorum var 2si de plat kullanıcı :D tamamdır o zaman en yakın zamanda kulaklığıma kavuşuyorum :) Ondan sonra da SABER RGB için para biriktirmeye başlayacağım. 300 Civarına yaklaştığımda tekrar 4 tane konu açtığım gözlemlenebilir. 😂
Kulaklık gayet iyi ama 350TL klavyeye vereceksen eğer Gamepower önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
200 TL az bir para değil. 100-150 olsa belki derim de ben olsam hayatta 200TL vermem Rampage'e. İstediği kadar ışığı olsun yansın dönsün.
Yanlış anlamadıysam, bahsettiğiniz gibi ses sorunları falan da varsa bu paraya gözden çıkarılacak bir detay değildir.
Ayriyeten acele yoksa hiç almayıp biraz para biriktirip Sseries'e falan yönel derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak 300 küsür lira Gamepower'e vereceğine HyperX Alloy Core al, keyfine bak 10 yıl kullan. Mekanik ses de duymayıverirsin ne olacak.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
200 TL az bir para değil. 100-150 olsa belki derim de ben olsam hayatta 200TL vermem Rampage'e. İstediği kadar ışığı olsun yansın dönsün.
Yanlış anlamadıysam, bahsettiğiniz gibi ses sorunları falan da varsa bu paraya gözden çıkarılacak bir detay değildir.
Ayriyeten acele yoksa hiç almayıp biraz para biriktirip Sseries'e falan yönel derim.

Ek olarak 300 küsür lira Gamepower'e vereceğine HyperX Alloy Core al, keyfine bak 10 yıl kullan. Mekanik ses de duymayıverirsin ne olacak.
Kulaklık gayet iyi ama 350TL klavyeye vereceksen eğer Gamepower önermem
200TL neye verirsin hocam? Acele yok ama var. Söyle 200-250 arası bişey alayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
200TL neye verirsin hocam? Acele yok ama var. Söyle 200-250 arası bişey alayım.

Almam param oluncaya kadar. Telefon kulaklığı kullanırım ya da bir başka şey. Ki öyle de yaptım.
Ben bir kere aldım pir aldım. 5 yıl geçti hala da kullanıyorum. 5 yıl içerisinde kaç mobil kulaklık bozdum, arkadaşlarımın kaç kulaklığı bozuldu fakat bende böyle bir durum yok. Neden? Çünkü Steelseries, HyperX, Corsair, Razer, Sennheiser gibi markalar genelde yarıyolda bırakmaz. Tavisyem sana bu yönde. Klavye, fare belki alınabilir bu markalardan fakat durum kulaklık ve monitör gibi şeylerde geçerli olmuyor.

Kulaklığın teki bozulsa 2 sene sonra 200TL çöp. Bu sefer güveneceğin bir model arayıp 2 kat daha fazla para vermiş olacaksın. Cebinden 600 gidecek örneğin.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Almam param oluncaya kadar. Telefon kulaklığı kullanırım ya da bir başka şey. Ki öyle de yaptım.
Ben bir kere aldım pir aldım. 5 yıl geçti hala da kullanıyorum. 5 yıl içerisinde kaç mobil kulaklık bozdum, arkadaşlarımın kaç kulaklığı bozuldu fakat bende böyle bir durum yok. Neden? Çünkü Steelseries, HyperX, Corsair, Razer, Sennheiser gibi markalar genelde yarıyolda bırakmaz. Tavisyem sana bu yönde. Klavye, fare belki alınabilir bu markalardan fakat durum kulaklık ve monitör gibi şeylerde geçerli olmuyor.

Kulaklığın teki bozulsa 2 sene sonra 200TL çöp. Bu sefer güveneceğin bir model arayıp 2 kat daha fazla para vermiş olacaksın. Cebinden 600 gidecek örneğin.
Teşekkürler, yine de bu kulaklığı en yakın zamanda almayı düşünüyorum. Öneri için teşekkürler.

Top Bottom