Neler Yeni

Öneri Rampage Alpha-X Alıyorum! (Ufak Sorularım Var)

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Teşekkürler, yine de bu kulaklığı en yakın zamanda almayı düşünüyorum. Öneri için teşekkürler.

Kullan, dene ve uzun kullanım testlerini de hatırlarsan 1 yıl sonra bu konuya paylaş, herkes açısından bir ışık olmuş olur. 1 yıl içerisinde sorunsuz çalışırsa bu modeldeki Rampage'leri önereceğim. Hayırlı olsun o zaman.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Kullan, dene ve uzun kullanım testlerini de hatırlarsan 1 yıl sonra bu konuya paylaş, herkes açısından bir ışık olmuş olur. 1 yıl içerisinde sorunsuz çalışırsa bu modeldeki Rampage'leri önereceğim. Hayırlı olsun o zaman.
Teşekkür ederim. Arkadaşım bu modeli 1 Yıldır sıkıntısız kullanıyor ama benden duymanız sizi daha çok tatmin edecek anladığım kadarıyla. Unutmayacağım sizi ve 1 yıl sonra tekrar bu konuya gelip sizi etiketleyerek yazacağım. Tabii varabilirsek o güne.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Teşekkür ederim. Arkadaşım bu modeli 1 Yıldır sıkıntısız kullanıyor ama benden duymanız sizi daha çok tatmin edecek anladığım kadarıyla. Unutmayacağım sizi ve 1 yıl sonra tekrar bu konuya gelip sizi etiketleyerek yazacağım. Tabii varabilirsek o güne.
Tabi sizden duymak daha iyi olacaktır

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Kulaklığı bugün aldım. Şimdilik memnunum hiç bir sıkıntısı yok. Kulaklığın kendi 2 yıl garantisi var ama MediaMarkt üzerinden 80TL ye 3 Yıl Daha koruma paketi alarak 5 Yıl Yaptım. Yardımlarınız için teşekkürler.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan

Top Bottom