Neler Yeni

Rampage Comfort Nasıl ?

uydu3

80+ Silver

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
(Bu yazdığımı SS al yine konu açılırsa paylaş). Bakın kulaklık gayet güzel sesi olsun mikrofonu olsun fakat kablosu çok sıkıntılı kendi kendine bükülüyor kıvrılıyor onu düzelt derken ip sökülüp kablo kesiliyor şuan bendeki bantla zor duruyor isteyene fotoğraf atarım yada profilimden bakabilir. Alınır mı alınır ama kablosuna çok dikkat etmek gerek.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
(Bu yazdığımı SS al yine konu açılırsa paylaş). Bakın kulaklık gayet güzel sesi olsun mikrofonu olsun fakat kablosu çok sıkıntılı kendi kendine bükülüyor kıvrılıyor onu düzelt derken ip sökülüp kablo kesiliyor şuan bendeki bantla zor duruyor isteyene fotoğraf atarım yada profilimden bakabilir. Alınır mı alınır ama kablosuna çok dikkat etmek gerek.
Ne diyorsun aga sence alsam mı arada kaldım ya 😂 300 tl de vermek istemiyorum 250 max bütçe zorlamak istemiyorum

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Ne diyorsun aga sence alsam mı arada kaldım ya 😂 300 TL de vermek istemiyorum 250 max bütçe zorlamak istemiyorum
Dediğim gibi hocam sana kalmış eğer dersen kabloya dikkat ederim al ama edemem dersen sen bilirsin ha bu sorun herkesde yok şans işi ama bizde oldu kendinden bezdirdi o yüzden böyleyiz @Supraa öyle değil mi 😂?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Dediğim gibi hocam sana kalmış eğer dersen kabloya dikkat ederim al ama edemem dersen sen bilirsin ha bu sorun herkesde yok şans işi ama bizde oldu kendinden bezdirdi o yüzden böyleyiz @Supraa öyle değil mi 😂?
Son olarak aga ses ve mikrofon kalitesinden memnun musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comfort aldım beyler her şey için saolun

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,290
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alma. Kırılıyor.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Son olarak aga ses ve mikrofon kalitesinden memnun musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comfort aldım beyler her şey için saolun
Hayırlı olsun evet memnunum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam 9 aydır comfortum var.Genel olarak memnunum fakat
Alma. Kırılıyor.
bu olay doğru.

resim_2021-09-12_134851.png

Benimki de kırıldı ama haal kullanıyorum.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Hocam 9 aydır comfortum var.Genel olarak memnunum fakat

bu olay doğru.

Alıntıyı görüntüle

Benimki de kırıldı ama haal kullanıyorum.
Kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum bu form dışında kullananlar ile de görüştüm kronik bi sıkıntısı yok onun dışında kullanım ve biraz şans işi, yaklaşık 1 sene beni götürsün daha kaliteli bir şey almayı planlıyorum fakat günü kurtarmak adına iyi bi kulaklık o yüzden aldım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum bu form dışında kullananlar ile de görüştüm kronik bi sıkıntısı yok onun dışında kullanım ve biraz şans işi, yaklaşık 1 sene beni götürsün daha kaliteli bir şey almayı planlıyorum fakat günü kurtarmak adına iyi bi kulaklık o yüzden aldım
Hocam kafanızdan çıkarırken dikkat edin.Benimki öyle kırıldı.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
misfit
Bu bütçede başka alınacak güzel Kulaklık varsa önerilerinizi beklerim yoksa bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizin önerileriniz Benim için değerli iyi günler dilerim

Top Bottom