Benimki de neredeyse 1 sene oldu olacak idare ediyoruzKullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum bu form dışında kullananlar ile de görüştüm kronik bi sıkıntısı yok onun dışında kullanım ve biraz şans işi, yaklaşık 1 sene beni götürsün daha kaliteli bir şey almayı planlıyorum fakat günü kurtarmak adına iyi bi kulaklık o yüzden aldım
Bende de tam oradan kırıldı. Arkadaşta da kırıldı. Alınmamalı bu ürün.Hocam 9 aydır comfortum var.Genel olarak memnunum fakat
bu olay doğru.
Alıntıyı görüntüle
Benimki de kırıldı ama haal kullanıyorum.
Aga ne alıyım iptal ederim bakBende de tam oradan kırıldı. Arkadaşta da kırıldı. Alınmamalı bu ürün.
Aga bu fiyata ne var adam akıllı ona göre iptal edecem bakKulaklığı bilemem ama sanal 7.1'e sakın aldanma. Hiç bir vasfı yok. Bende Rampage marka var ve 7.1 hiç kullanmıyorum.
Kulaklığı bilemem ama sanal 7.1'e sakın aldanma. Hiç bir vasfı yok. Bende Rampage marka var ve 7.1 hiç kullanmıyorum.
Bunu mu alsamBende de tam oradan kırıldı. Arkadaşta da kırıldı. Alınmamalı bu ürün.
Bütcen varsaAga ne alıyım iptal ederim bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga bu fiyata ne var adam akıllı ona göre iptal edecem bak
Bunu mu alsam
GamePower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fazla gelir bana ya en fazla 270 tl fln acaba trendyol da kupon fln varmı ? En azından 25-30 tl likBütcen varsa
Rampage Phantom X1 Usb 7.1 Rgb Led Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Trendyol
Rampage Phantom X1 Usb 7.1 Rgb Led Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Gls 210035 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hepsiburada 50tl kuponu var isterseniz 320 lik Bir ürün seçin 270 e gelirFazla gelir bana ya en fazla 270 TL fln acaba trendyol da kupon fln varmı ? En azından 25-30 TL lik
TEB VISA kartın varsa 270 oluyor sepetteFazla gelir bana ya en fazla 270 TL fln acaba trendyol da kupon fln varmı ? En azından 25-30 TL lik
Tamam öyle yapalım 320 tl lik bi ürün alayımCh321 almanızı öneririm ses şiddeti çok elzem değilse hs50 pro lar 300 e düşebilir
Hepsiburada 50tl kuponu var isterseniz 320 lik Bir ürün seçin 270 e gelir
Ziraat bankası var o visa galibaTEB VISA kartın varsa 270 oluyor sepette
TEB olması lazım maalesef.Tamam öyle yapalım 320 TL lik bi ürün alayım
Ziraat bankası var o visa galiba
Başka yok mu böyle yaTEB olması lazım maalesef.
Başka indirim uygulayan bir yer yok mu ? Trendyol gittigidiyor veya n11 vs.TEB olması lazım maalesef.