rampagenin de öyleGamepower'ın her ürünü sorunlu neredeyse.
rampagenin de öyleGamepower'ın her ürünü sorunlu neredeyse.
Tamam, ben fanboyum.rampage kötülemedim monitörüm rampage rm-165 senin gibi fanboylar rampage övmekten bıkmadı kulaklığı alınmaz diyorum eski mousem rampageydi şuan kasam ve monitörüm rampage fanboyluk yapma
Değil.rampagenin de öyle
Alınır.Kendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
Hiç görmediğim bir marka oyuzden pek düşünmüyorum bu markayı![]()
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Forumda kullanan arkadaslar vardi. Güzel kulaklik bakabilirsiniz. Alternatif olarak rampage comfort oneririm. Arkadasima aldim sorunsuz kullaniyor.
https://www.hepsiburada.com/james-d...90lJNsorErvxNoIKca711hfG5_MYGT9RoCsO4QAvD_BwE sen şuna bi bak dostum kullandım öneririm eksi yanı mikrofondaki ışık biraz fazla başka yok.Hiç görmediğim bir marka oyuzden pek düşünmüyorum bu markayı
Gamenote günümüzde güzel ve kaliteli ürünler çıkaran bir marka.Hiç görmediğim bir marka oyuzden pek düşünmüyorum bu markayı
Cidden adamın o kadar bütçesi varken bunu önermen, yazık..https://www.hepsiburada.com/james-d...90lJNsorErvxNoIKca711hfG5_MYGT9RoCsO4QAvD_BwE sen şuna bi bak dostum kullandım öneririm eksi yanı mikrofondaki ışık biraz fazla başka yok.
memnun oldum xdTamam, ben fanboyum.
Yeter artık Juiclair adam yanlış bilgi vermeyi bırak7.1 değilse fps oyunlarında güzel ses kasamazsın
Tüküreyim Türkiye şartlarını elimde olsa hyperx could 2 alırdımGamenote günümüzde güzel ve kaliteli ürünler çıkaran bir marka.
Pek takmıyorum kafamı karıştıranlariYeter artık Juiclair adam yanlış bilgi vermeyi bırak
Bu bütçedeki 7.1ler gerçek değil zaten sanal neyin kafasındasın anlamış değilim