Neler Yeni

Rampage drop alınır mı

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Cidden adamın o kadar bütçesi varken bunu önermen, yazık..
rampage markasının müşteri ilgisinide verdiği garantinin arkasında durduğunada inanmıyorum kardeşimin monitörü aniden kapandı yüksek akım vesaire yok garanti olduğu halde 400 TL'ye tamir ettirdi garanti James Donkey en azından bozulmuyor ve malzeme kalitesi güzel

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Hiç görmediğim bir marka oyuzden pek düşünmüyorum bu markayı
Sizin markayi gormemis olmaniz urunun iyi oldugu gercegini degistirmez. Son tercih yine sizin ama fiyatina gore gayet kaliteli bir urun youtubdan incelemelerine bakabilirsiniz forumda da vardi sanirsam

Can...

80+ Platinum
Yeter artık Juiclair adam yanlış bilgi vermeyi bırak
Bu bütçedeki 7.1ler gerçek değil zaten sanal neyin kafasındasın anlamış değilim
Sonuç olarak ne alayım yani ikinci el hyperx could 2 alırım bana kalsa

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
rampage markasının müşteri ilgisinide verdiği garantinin arkasında durduğunada inanmıyorum kardeşimin monitörü aniden kapandı yüksek akım vesaire yok garanti olduğu halde 400 TL'ye tamir ettirdi garanti James Donkey en azından bozulmuyor ve malzeme kalitesi güzel
Allah şifa versin sana.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
her ürün bozulmayacak diye bir şey yok, bildigin sen şu an markaya laf atıyorsun bende de Rampage ürünler var fakat sizin gibi sorunlar yaşamıyorum ilginç..

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Allah şifa versin sana.
sanada fanboy az daha uğraş rampage sana bayi versin :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

her ürün bozulmayacak diye bir şey yok, bildigin sen şu an markaya laf atıyorsun bende de Rampage ürünler var fakat sizin gibi sorunlar yaşamıyorum ilginç..
bi sorun yaşadığındada segment bilgisayar ile sana kolaylıklar dilerim

Can...

80+ Platinum
Rampage drop plus nasıl

3dzev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ali
aynı olay 500tl verdiğim rampage mekanik klavyesine olmuştu shift tuşu basmıyordu garantiye verdim değişim oldu dediler ancak gönderdiğimi gibi geri geldi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
sanada fanboy az daha uğraş rampage sana bayi versin :d
Ben fanboy değilim, hangi marka fiyatına göre en iyi ve kaliteli ürünü yaptıysa onu öneririm.
Senin gibi beyin yoksunu çocuklar da fanboy der anca.
Bu durumda sende JD fanboyusun ?

fayuk_w

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,746
Üyeler
160,596
Son üye
Schwez