Rampage Drop Plus alınır mı

aldım daha 5 saat oldu kullanıyorum gayet iyi al gitsin mic efsane mic stüdyo mici gibi harika ses de zaten 400 tl lik al kesnilikle

aldım daha 5 saat oldu kullanıyorum gayet iyi al gitsin mic efsane mic stüdyo mici gibi harika ses de zaten 400 TL lik al kesnilikle
haydaa
kral bütün bir mesajda yazım garipliği yok.
:D
enteresan

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag
Beğenmemek mümkün mü?

d5ba02a5900396c9c696cbb0a39f8656.jpg
e6a0f58651570c44cf68aa3d8dae1726.jpg
Hocam kırmızı hiç sevmiyorum keşke düz siyah olsaymış, ışıklarda kırmızı led yerine RGB olsa 600 lira çıkardı cebimden bu kulaklığa.

sağolasın

adam drop plus satış temsilcisi gibi de ondan :D
Kesin değil, İnşallah olur ama dün Furylevel ile konuştum ve inceleme için birkaç günlüğüne bir fury x göndermesini rica ettim. Yarın haberleşelim dedi, bekliyorum şu an. Eğer gönderirse fury x'in incelemesi ile drop plus ve cloud 2'nin üçünün karşılaştırıldığı bir inceleme de gelecek. Şimdilik beklemeye devam

Kesin değil, İnşallah olur ama dün Furylevel ile konuştum ve inceleme için birkaç günlüğüne bir fury x göndermesini rica ettim. Yarın haberleşelim dedi, bekliyorum şu an. Eğer gönderirse fury x'in incelemesi ile drop plus ve cloud 2'nin üçünün karşılaştırıldığı bir inceleme de gelecek. Şimdilik beklemeye devam
haydaa. reis naptın sen ya?
bence youtube a da incele

Naptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.
inşallah kabul eder. hadi bakalım hayırlısı

Naptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.
yt geç orda daha çok revaçta olursun

Alınır.

Geldim

Kesinlikle alınır, bu fiyatta daha iyisi yok.

Benim incelemem:
İkinci incelemem:
Şimdi sana şunu sorayım o halde dostum.Rampage reactor mü drop plus mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,144
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05