G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 26,220
sağolasınDemiştim [emoji41] hayırlı olsun
adam drop plus satış temsilcisi gibi de ondanDrop Plus denince nedense hep aklıma ilk sen geliyorsun![]()
sağolasınDemiştim [emoji41] hayırlı olsun
adam drop plus satış temsilcisi gibi de ondanDrop Plus denince nedense hep aklıma ilk sen geliyorsun![]()
haydaaaldım daha 5 saat oldu kullanıyorum gayet iyi al gitsin mic efsane mic stüdyo mici gibi harika ses de zaten 400 TL lik al kesnilikle
Hocam kırmızı hiç sevmiyorum keşke düz siyah olsaymış, ışıklarda kırmızı led yerine RGB olsa 600 lira çıkardı cebimden bu kulaklığa.Beğenmemek mümkün mü?
![]()
![]()
Kesin değil, İnşallah olur ama dün Furylevel ile konuştum ve inceleme için birkaç günlüğüne bir fury x göndermesini rica ettim. Yarın haberleşelim dedi, bekliyorum şu an. Eğer gönderirse fury x'in incelemesi ile drop plus ve cloud 2'nin üçünün karşılaştırıldığı bir inceleme de gelecek. Şimdilik beklemeye devamsağolasın
adam drop plus satış temsilcisi gibi de ondan![]()
haydaa. reis naptın sen ya?Kesin değil, İnşallah olur ama dün Furylevel ile konuştum ve inceleme için birkaç günlüğüne bir fury x göndermesini rica ettim. Yarın haberleşelim dedi, bekliyorum şu an. Eğer gönderirse fury x'in incelemesi ile drop plus ve cloud 2'nin üçünün karşılaştırıldığı bir inceleme de gelecek. Şimdilik beklemeye devam
Naptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.haydaa. reis naptın sen ya?
bence youtube a da incele
inşallah kabul eder. hadi bakalım hayırlısıNaptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.
yt geç orda daha çok revaçta olursunNaptın ya deme, henüz bir cevap vermedi. Kabul ederse efsane olacak, cloud 2 kullanan arkadaşımı da çağıracağım, artık cloud 2 mi daha iyidir drop plus mı, fury x mi öğreniriz.
yanlışın var en sondaki kelimeyi hatalı yazmışımhaydaa
kral bütün bir mesajda yazım garipliği yok.
enteresan
Şimdi sana şunu sorayım o halde dostum.Rampage reactor mü drop plus mıGeldim
Kesinlikle alınır, bu fiyatta daha iyisi yok.
Benim incelemem:
İkinci incelemem:İnceleme - Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar...donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Drop Plus 3 Aylık Uzun Kullanım İncelemesi
Selam, Rampage RM-K60 Drop Plus kulaklığı 3 aydır kullanıyorum ve kulaklığı almak isteyenlere kulaklık bana ulaştığı gün yazdığım incelemenin yetersiz olabileceğini düşündüm, o yüzden 3 aydan sonra bir güncelleme yapıyorum. Kutu İçeriği Kutudan 1 Adet 3.5mm Jak Kablosu 1 Adet USB Kablosu 1 Adet...donanimarsivi.com