Alınır ancak indirimleri takip edersen bütçen civarına Corsair void elite denk gelebiliyor,eğer yakalarsan o fiyata muazzam bir kulaklık.Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde almak gibi bir planım var. Artık daha iyi alternatifleri var mı?(350-400 TL bandında)
HS 50 Pro da kullandım , Fury X te kullandım ama üçü arasında kesinlikle Drop Plus çok daha iyi bir seçim olurHS50 PRO, fiyatı iyi seviyede.
Nasıl bir sıkıntısını gördün?HS 50 Pro da kullandım , Fury X te kullandım ama üçü arasında kesinlikle Drop Plus çok daha iyi bir seçim olur
Hocam 470 TL pek alma ihtimalim yok.
Teşekkürler listeye ekledimNasıl bir sıkıntısını gördün?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011217-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Mavi (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Çok sıkıntı görmedim ama Drop Plus her türlü daha iyiNasıl bir sıkıntısını gördün?
Tek ciddi sorunu mikrofon, diğerleri pek önemli sorunlar değil bence.Çok sıkıntı görmedim ama Drop Plus her türlü daha iyi
Mikrofonu iyi değil.
Jack Girişli
Yazılımı yok
basları zayıf hs50 alıcaksanız öyle güzel bi bas beklemeyin tizleri iyiHS50 PRO, fiyatı iyi seviyede.