AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
rampage drop plus almayı dusunuyorum ancak yorumlardan baktım 2 kişiden 1. dip ses var demiş 2. de cızırtı var demiş kullanan varsa dip ses varmı drop plus da
4 5 ay kullandım bunların hiç birine rastlamadımrampage drop plus almayı dusunuyorum ancak yorumlardan baktım 2 kişiden 1. dip ses var demiş 2. de cızırtı var demiş kullanan varsa dip ses varmı drop plus da
Hocam bende anlamıyorum onları, sanırım başka markalardan para alıyorlar diğer markaları kötülemek için, neredeyse her üründe var. Void elite 470tl indirimdeydi fiyatını haketmez diyeni gördüm. Takma onları araştır öğrenirsin zaten gerçeği.rampage drop plus almayı dusunuyorum ancak yorumlardan baktım 2 kişiden 1. dip ses var demiş 2. de cızırtı var demiş kullanan varsa dip ses varmı drop plus da
Birde şans işi bozukda çıkabilir orasını bilemem.Hocam bende anlamıyorum onları, sanırım başka markalardan para alıyorlar diğer markaları kötülemek için, neredeyse her üründe var. Void elite 470tl indirimdeydi fiyatını haketmez diyeni gördüm. Takma onları araştır öğrenirsin zaten gerçeği.
hocam boşta iken bir dip ses varmı çok dikkatli dinleyebilirmisiniz çünkü ben gamepower warlord aldım dip sesi vardı çok rahatsız ediciydi bir daha yaşamak istemiyorum6 aydır kullanmaya devam ediyorum hiç birini yaşamadım çokta memnunum
Bende kullandım hiç bir sıkıntı yok.hocam boşta iken bir dip ses varmı çok dikkatli dinleyebilirmisiniz çünkü ben gamepower warlord aldım dip sesi vardı çok rahatsız ediciydi bir daha yaşamak istemiyorum
Yok dostum eminimhocam boşta iken bir dip ses varmı çok dikkatli dinleyebilirmisiniz çünkü ben gamepower warlord aldım dip sesi vardı çok rahatsız ediciydi bir daha yaşamak istemiyorum
Yok dostum eminim