Neler Yeni

Rampage Force V995 Alınır mı?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşlar cevap vermeden sonuna kadar okursanız sevinirim. G29 daha iyi bir direksiyon seti bunun farkındayım sıfırının fiyatları 16k civarında dolaşıyor vitesiyle, v995 vitesiyle birlikte 9-10k civarına bulunabiliyor sıfır olarak. G29'un 2. eli bile 12k civarında temiz olanları yani 2. elinden dahi daha ucuz ve taksit seçeneklerinde v995 oldukça iyi seçenekler 9 taksite kadar sunuyor param güvende de bu kadar yüksek taksit miktarı yok en fazla 3 gördüm. Arada bir oynamalık ve ehliyet almadan önce pratik olması açısından sizce Force V995 alınabilir mi alınmalı mı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ProRace diye bir başka daha buldum ama o hiç güven vermiyor

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Arkadaşlar cevap vermeden sonuna kadar okursanız sevinirim. G29 daha iyi bir direksiyon seti bunun farkındayım sıfırının fiyatları 16k civarında dolaşıyor vitesiyle, v995 vitesiyle birlikte 9-10k civarına bulunabiliyor sıfır olarak. G29'un 2. eli bile 12k civarında temiz olanları yani 2. elinden dahi daha ucuz ve taksit seçeneklerinde v995 oldukça iyi seçenekler 9 taksite kadar sunuyor param güvende de bu kadar yüksek taksit miktarı yok en fazla 3 gördüm. Arada bir oynamalık ve ehliyet almadan önce pratik olması açısından sizce Force V995 alınabilir mi alınmalı mı
@Emir Aydın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direksiyon seti alınacaksa her zaman (üst düzeyler hariç) ikinci el alınması gerektiğini düşünüyorum.
Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olmaz kullanmaya devam edebilirsin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Direksiyon seti alınacaksa her zaman (üst düzeyler hariç) ikinci el alınması gerektiğini düşünüyorum.
Sıfır direksiyon seti alınmaz bence ikinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olmaz kullanmaya devam edebilirsin
hocam bahsettiğim direksiyon setinin sıfırı g29un 2. elinden daha ucuza bulunabiliyor belki direkt bu direksiyonun 2. elini arayabilirim ama kendim çok tercih etmiyorum açıkçası sorunlu mal çıkma olasılığından önceden de başım ağrıdı bu konuda

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerek yok. 9-10 bandında temiz g29 rahatlıkla bulunabiliyor. Daha uygun fiyata DFGT de alabilirsin. Rampage'i alırsan bir daha o fiyatlara satmanın imkanı yok direkt zarar yazarsın. DFGT ve G29 her türlü değerini kaybetmeden satılır.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Gerek yok. 9-10 bandında temiz g29 rahatlıkla bulunabiliyor. Daha uygun fiyata DFGT de alabilirsin. Rampage'i alırsan bir daha o fiyatlara satmanın imkanı yok direkt zarar yazarsın. DFGT ve G29 her türlü değerini kaybetmeden satılır.
ilerde upgrade etmeyi düşünmüyorum bu yüzden satma gibi bir düşüncem yok ve konuda bahsettiğim gibi taksit imkanları 2. elde çok düşük

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ilerde upgrade etmeyi düşünmüyorum bu yüzden satma gibi bir düşüncem yok ve konuda bahsettiğim gibi taksit imkanları 2. elde çok düşük
Tatmin edeceğini sanmıyorum. DFGT bile daha tatmin eder hissiyat olarak. Rampage'lerde saliselik gecikmeler oluyor çok can sıkar. Facebook gruplarına göz at bence temiz g29 bulursun.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tatmin edeceğini sanmıyorum. DFGT bile daha tatmin eder hissiyat olarak. Rampage'lerde saliselik gecikmeler oluyor çok can sıkar. Facebook gruplarına göz at bence temiz g29 bulursun.
Teşekkürler tek sıkıntı taksit olmaması işte

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Deniz Ayaz Ocak
git t150 pro al sonra indimden th8s al 9,5 k aledersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

g29 g920 daha güçlü t150 istatiksik olarak ta veriyim.

g29 pick tork 2.3 düz sabit vere bilceği tork 1.9 sabit ayni veri g923 içinde geçerli.

t150 pick tork 2,9 sabit torku ise sahbit torku ise 2.2 2,3 arası

kaynak www.overtake.gg okudum ama bulamadım konuyu

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
git t150 pro al sonra indimden th8s al 9,5 k aledersin

g29 g920 daha güçlü t150 istatiksik olarak ta veriyim.

g29 pick tork 2.3 düz sabit vere bilceği tork 1.9 sabit ayni veri g923 içinde geçerli.

t150 pick tork 2,9 sabit torku ise sahbit torku ise 2.2 2,3 arası

kaynak www.overtake.gg okudum ama bulamadım konuyu
Linkini atabilir misiniz acaba

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
direksiyon steinin linkise şehir şöyleyim kolaylık olsun

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-temiz-t150-rs-pro-1133017329/detay

Thrustmaster TH8S stok yok ama gelir yakıda istersen 2 el bak​

2. elde taksit olmadığından istediğim kadar uygun gelmiyor çok ama teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom