Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,258
- İsim
- Fatih
Ürün kargoda karton bir kutu içinde korunaklı halde geldi. Kutunun kendisi hiçbir hasar almamış gerçekten çok güzel. Kutunun tasarımı hissiyatı gerçekten premium bir kulaklık olduğunu belli ediyor. Ürünü elime aldığımda gerçekten mükemmel bir hissiyat verdi bana malzeme kalitesi olsun kafa yastığının yumuşaklığı kulak pedlerinin yumuşaklığı gerçekten muazzam. Çok deneyimleyemedim fakat bilgisayara taktığım anda tanıdı. Burdaki tek sorun hafif cızırtı tarzı ses yapması wirelesstayken ama wireless olduğu için normal diye düşünüyorum aşırı rahatsız etmiyor zaten sesi boşta kısarsanız o cızırtı gelmez. Kafam büyük ve çok güzel oturdu. Mikrofonunu ilk taktığımda bi mic testi yapayım derken baktım çalışmıyor allah allah baktım biraz daha ittirdim yerine oturdu (takıp çıkarmak zor haberiniz olsun ama bir yandan iyi). Mikrofon kalitesi wirelessta bile muazzam bence. Şarkıları dinledim ve bassları gayet güzel vuruyor ama diğerleri hakkında pek bir şey söyleyemem çünkü pek anlamam. Şarjı pek yoktu şimdi şarja taktım. Ses kartı ile birlikte test çok yapmadım çünkü zaten bunu alacak wireless ile kullanacak şarjı bitmediği sürece kabloya elimi süreceğimi zannetmiyorum. Gecikme falan yok zaten onu baştan geçin. Kulaklık pedleri deri olduğu için terletme yapabilir. Dışarıya ses veriyor zaten vermemesi gibi bir durum söz konusu değil çünkü ses seviyesi yüksek. Ps4 e wireless ile bağladım çalıştı mikrofonuyla birlikte hiçbir sıkıntı yok. Artık uzun kullanımdan sonra neler olacak onu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Ayrıca Furylevell kutu içine bir mektup bırakmış teşekkür mesajı gibi. Bu tarz dokunuşlarda beni mutlu etmedi değil.
Kulaklığa puanım şuan için 10/10 ama uzun kullanım sonucunda daha detaylı bir rehber hazırlarım
Ayrıca Furylevell kutu içine bir mektup bırakmış teşekkür mesajı gibi. Bu tarz dokunuşlarda beni mutlu etmedi değil.
Kulaklığa puanım şuan için 10/10 ama uzun kullanım sonucunda daha detaylı bir rehber hazırlarım