JkarZz
80+
Dahası
Yine gelmiş anti rampage tayfası oğlum bilip bilmeden yok şukadar verilmez falan ne alaka ben çıktığı gibi alıcağım bilmeden yok alınmaz yok rampage git hs aldiyodun hs35 in ne olduğu veya steelseries kulaklıklarının şuanki içler acısı durumu belli zaten sizin gibilerden dolayı insanlar mağdur oluyor.
Steelseries in kulaklık tarafıbda vasat olduğunu bilmeyen kalmadı arctis 3 de arctis 1 de arctis 5 de üst modelleri denemedim corsair de hs serisinde min hs50 alınmalı . Zaten ürün kablosuz ne diye kablolularla karşılaştırdıysanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklık kablosuz olmasıyla ve 550 tl fiyatıyla kendini çekiyor al beni diye çıkar çıkmaz alıcağım . Yok RAMPAGE alınmaz 1 ay dayanır falan diyenler 100 200 tllik ekipmandan bahsediyor büyük ihtimal biraz boş yapmışlar zaten fanboyda derler birazdanyoutubeda bir kanal olan furylevel ile ortaklık yapıp kulaklık çıkarmışlar düşünceleriniz nedir video bu
reklam değil sadece düşünceleriniz merak ettim ben cloud 2 ye benzettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steelseries in kulaklık tarafıbda vasat olduğunu bilmeyen kalmadı arctis 3 de arctis 1 de arctis 5 de üst modelleri denemedim corsair de hs serisinde min hs50 alınmalı . Zaten ürün kablosuz ne diye kablolularla karşılaştırdıysanız
Son düzenleme: