Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Ayran diye süt kazıklamışlar onaO zaman arisaka nasıl buradaydı
Ayran diye süt kazıklamışlar onaO zaman arisaka nasıl buradaydı
süte benziyor.Ayran diye süt kazıklamışlar ona
süte benziyor.
şu yorumumu gerçekten ciddiye alıp uyarımı verdinizrampeçtık dünyanın hatta evrenin en iyi markası.
Hocam boşverin.Kaan hocam sevdigim kiz bana sut emojisi atmis dudagina yapismami mi istiyor?
cloud 2 eski olmasina ragmen ikisinden de çok daha iyiHocam konuyla alakasız ama çok merak ettim blackshark v2x mi cloud 2 mi kraken te mi daha iyi?
Hocam bu stereohttps://www.hepsiburada.com/mpow-ai...llu-oyuncu-kulakligi-kirmizi-p-HBCV00000JIK8G indirimde 300₺'ye alınıyor bu ürün.
Başlığa 7.1 yamışlar satıcıda hepsiburada gözüküyorHocam bu stereo
Windows sonic aynı işlevi görecek?Hocam bu stereo
2.el'den alacağın dandik bir creative ses kartı ile alacağın ses deneyimi ve kalite anlamında büyük farklar yaratacaktır.Creative'nin ise 2.el'de 5.1 veya 7.1 ses kartları 50-150 civarına alabiliyorsunuz en başında dersen ben uğraşmam sıfır istiyom derseniz Creative Soundblaster Play 3 230-250 civarına alınabiliyor giderim ondan alırım veya çinden kendime sağlam bir ses kartı ile devam ederim.
Kulaklıkta aradığım şey ses şiddeti zaten. Ürünü kablosuz kullanırken bile ses seviyesi yetmediğinden dinlediğim şeyden zevk almıyorum. Hadi onu geçtim zaten kimse zaten kafana bu ürünü al diye silah dayamıyor.Kendi E900 Pro kulaklığım için de geçerli bu ha usb ile bağlamışım he jak ile tek değişen şey ses şiddeti.
O cezalar eskidenmiş hocam."Kötüye kötü demek" ile "üyelere cahil ve görmemiş demek" aynı şey değil.
Senin yorumun "Uygunsuz dil" sebebiyle cezalık oluyor.