Neler Yeni

Öneri Rampage Gaming Laptop Çıkarıyor!

Laptop Nasıl Sizce?

• Oy kullanan toplam üye
    119

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,773
İsim
Mert Can Ergün
millet rampage psu almıyor laptop nasıl alsinlar

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Çoğu firma zaten böyle yapıyor hp aorus lenovo monster casper daha sayamayacağım bir sürü firma önemli olan fiyat özellik ve teknik destektir bence aslında bu tam olarak marka basma değilde oem üretim dediğimiz durum var örneğin ben clevo firmasına gidiyorum ben bu kasada şu özellikleri istiyorum diyoruz onlarda üretiyor
Bilmiyorsun. Saydığın markaların çoğu kendi laptopunu kendisi tasarlar ve geliştirir. ( HER PARÇASINI ÜRETİR DEMİYORUM BAK ) Git monsteri araştır ne zaman kurulmuş?, Ne üretiyor?, Ne zamandır üretiyor? Gidip ram ekran kartı üretecek hali yok bu firmaların. İzoly ile karıştırma bunları. Laptoplarıın dizayn ederler tasarlarlar. Ve diğer markalarla yani nvidia intel, gibi firmalardan anlaşma yaparlar ve destek alıp birlikte çalışırlar . MEsela paneli samsungtan işlemci intel vs gibi. AMA RAMPAGE tamamen baskı ile çalışır. Rampage nin bir fabrikası vs yoktur. Üretimini yaptığı tasarladığı bir ürün yoktur. Örnek olarak al sana bir kulaklık çin menşeili. Bİldiğin drop plus. Sadece yapıştırma logo ile tr de drop plus diye satılıyor. https://tr.aliexpress.com/item/32977466054.html

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bilmiyorsun. Saydığın markaların çoğu kendi laptopunu kendisi tasarlar ve geliştirir. ( HER PARÇASINI ÜRETİR DEMİYORUM BAK ) Git monsteri araştır ne zaman kurulmuş?, Ne üretiyor?, Ne zamandır üretiyor? Gidip ram ekran kartı üretecek hali yok bu firmaların. İzoly ile karıştırma bunları. Laptoplarıın dizayn ederler tasarlarlar. Ve diğer markalarla yani nvidia intel, gibi firmalardan anlaşma yaparlar ve destek alıp birlikte çalışırlar . MEsela paneli samsungtan işlemci intel vs gibi. AMA RAMPAGE tamamen baskı ile çalışır. Rampage nin bir fabrikası vs yoktur. Üretimini yaptığı tasarladığı bir ürün yoktur. Örnek olarak al sana bir kulaklık çin menşeili. Bİldiğin drop plus. Sadece yapıştırma logo ile tr de drop plus diye satılıyor. https://tr.aliexpress.com/item/32977466054.html
Saydığım markaların çoğu bazı ürünlerini kendi üretmez sizin dediğiniz gibi marka basar bunu ben değil donanım arşivide söylüyor monster ürünlerini clevo firmasına ürettiriyor araştırabilirsin araştır bana öyle cevap ver lütfen rampage tamamen baskı ile çalışmıyor kasa ve kasa içindeki parçaları seçebiliyorlar rampagenin bir fabrikası var diye bir şey demedim ama sen bilirsin attığın ürünü rampage üretmiyor zaten bende üretiyor diye bir şey de demedim o ürünü eksada üretmiyor git araştır bakalım o ürünü hangi firma üretiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Quanta Özel dizüstü bilgisayarlar ve Dünya Quanta Bayiler Quanta bir Tayvanlı ODM olan ( Ey riginal D esign M anufacturer) ve Compal ile en büyüklerinden birisidir. Dizüstü bilgisayarlarını tasarlar ve üretirler ve Dell, Alienware, HP, Lenovo, Acer, Gigabyte, Aorus gibi yalnızca OEM (Orijinal Ekipman Üreticisi) olan markalı dizüstü bilgisayarların büyük bir kısmı gerçekten Quanta ve Compal tarafından üretilir. OEM'ler, Quanta, Compal, Clevo veya Pegatron ve Foxconn gibi ODM'ler tarafından üretilen barebonları kullanır. Eski Alienware 2003 yılına kadar Clevo'nun barebonlarıydı ve şimdi Compal tarafından üretiliyorlar.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Quanta (diğerlerinin yanı sıra) HP, Lenovo, Apple, Acer, Toshiba, Dell, Sony, Fujitsu ve NEC'e satış yapıyor
Compal (diğerleri arasında) Acer, Dell, Toshiba, Lenovo ve HP / Compaq'a satış yapar
Wistron (Acer'ın eski üretim ve tasarım bölümü) Dell, Acer, Lenovo ve HP'ye satış yapıyor
Inventec Toshiba, HP, Dell ve Lenovo'ya satış yapıyor
Pegatron Asus, Toshiba, Apple, Dell ve Acer'a satış yapıyor
Foxconn Asus, Dell, HP ve Apple'a satış yapıyor
Flextronics (eski Arima Computer Corporation dizüstü bölümü) HP'ye satıyor

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Saydığım markaların çoğu bazı ürünlerini kendi üretmez sizin dediğiniz gibi marka basar bunu ben değil donanım arşivide söylüyor monster ürünlerini clevo firmasına ürettiriyor araştırabilirsin araştır bana öyle cevap ver lütfen rampage tamamen baskı ile çalışmıyor kasa ve kasa içindeki parçaları seçebiliyorlar rampagenin bir fabrikası var diye bir şey demedim ama sen bilirsin attığın ürünü rampage üretmiyor zaten bende üretiyor diye bir şey de demedim o ürünü eksada üretmiyor git araştır bakalım o ürünü hangi firma üretiyor

Quanta Özel dizüstü bilgisayarlar ve Dünya Quanta Bayiler Quanta bir Tayvanlı ODM olan ( Ey riginal D esign M anufacturer) ve Compal ile en büyüklerinden birisidir. Dizüstü bilgisayarlarını tasarlar ve üretirler ve Dell, Alienware, HP, Lenovo, Acer, Gigabyte, Aorus gibi yalnızca OEM (Orijinal Ekipman Üreticisi) olan markalı dizüstü bilgisayarların büyük bir kısmı gerçekten Quanta ve Compal tarafından üretilir. OEM'ler, Quanta, Compal, Clevo veya Pegatron ve Foxconn gibi ODM'ler tarafından üretilen barebonları kullanır. Eski Alienware 2003 yılına kadar Clevo'nun barebonlarıydı ve şimdi Compal tarafından üretiliyorlar.
Reis Monster dediğin firmanın laptoplarının tasarımı ile aynı laptoplar var mı? Bak sana Rampagenin drop plusunu attım. Resmen Çinden getirip basıyorlar. Rampage nin çalışma prensibi bu. Everest Gibi Snopy gibi markaların ürünlerini alır kendi logosunu basar satar. Üretiiği ürünün parçalarını almak farklı bişe. Direk ürünü alıp logo basmak farklı bişe. Monster Tasarımı kendine özgü patentli. Mesela monster diyince ne gleiyor aklına? Direk yeşil tabanlı bir laptop geliyor. Çünkü artık bu monstere yapışmıştır. KEndi dizaynlarıdır. Ama rampage diyince ne geliyor aklına? https://tr.aliexpress.com/item/32977466054.html direk bu geliyor benim :D resmen x bir markayı alıp getirmişler ülkeye. Kötü yapıyorlar demiyorum iyi işleride var ama . Ben güvenip almam.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Marka kalitesiz, monster'ın laptoplarının bile malzeme kalitesi kötü rampage'yi düşünemiyorum bile.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Reis Monster dediğin firmanın laptoplarının tasarımı ile aynı laptoplar var mı? Bak sana Rampagenin drop plusunu attım. Resmen Çinden getirip basıyorlar. Rampage nin çalışma prensibi bu. Everest Gibi Snopy gibi markaların ürünlerini alır kendi logosunu basar satar. Üretiiği ürünün parçalarını almak farklı bişe. Direk ürünü alıp logo basmak farklı bişe. Monster Tasarımı kendine özgü patentli. Mesela monster diyince ne gleiyor aklına? Direk yeşil tabanlı bir laptop geliyor. Çünkü artık bu monstere yapışmıştır. KEndi dizaynlarıdır. Ama rampage diyince ne geliyor aklına? https://tr.aliexpress.com/item/32977466054.html direk bu geliyor benim :D resmen x bir markayı alıp getirmişler ülkeye. Kötü yapıyorlar demiyorum iyi işleride var ama . Ben güvenip almam.
Yukarıya o kadar yazdım üreticileri monster firmasının laptoplarını clevo üretiyor hatta bunu monster genel müdürü bile söyledi daha önce msi ve asus ile anlaşmaya çalışmışlar ama başarılı olamamışlar attığın ürünü rampage üretmiyor zaten eksada üretmiyor çinden sipariş ile alıyorlar

Arkadaşlarımda ve mağazalarda olmak üzere en az 30 tane ürününü inceledim hepsinin malzeme kalitesi razer,steel series gibi markalardan çok daha düşüktü.
bende kullandım denedim ama iyi idi malzeme kaliteleri hangi ürünleri kullandın ve hangi razer steelseries ile karşılaştırdın çünkü onlarıda kullandım öyle dağlar kadar farklar yok gibiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom