🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 6.997 TL

Hacıgül ün incelemesini izledim. Genel itibariyle güzel benim takıldığım bir nokta vardı videoda ona da değinmiş altı beyaz çerçevenin 3 tarafı neden siyah. Yine iyimser bir tahminle oyun esnasında beyaz çerçeve ışığı çekip dikkat dağıtır diye siyah yapıldığını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 ölü piksel garantisi var mı bunda videoda abdullah öyle demiş
Ben sıfır ölü piksel garantili diye parantez içinde okuduğumda bu ürünler test edilmiş ölü piksel yok anlıyordum. Meğerse değişim garantili demekmiş öğrendiğim iyi oldu

alınır mı ? nasıl kalitesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı reis ?
Renk gamutu tatmin edici. Tepki süresi fena degil. Parlaklık ve kontrast oranı bilgisi yok. Beyaz olması biraz onu özel kılıyor. Bu bütçede Koorui G2421V ve KTC H27T22C var. 24.5inç 2k lazımsa zaten Koorui tek secenek. Parlaklık ve kontrast oranında KTC fiyatına göre gayet iyi ve bilindik marka diyebilirim. En azından güvenilirler yani, ne oldukları belli. Rampage de bu durum yok. Biraz daha uygun olsa iyi olurmuş. Ayrıca en azından parlaklıgı bilseydik yorum yapmamız daha kolay olurdu. Eger beyaz sistem diziliyorsa fiyatı da uygun oldugu icin alınabilir gibi. Kacırmayın cok iyi fiyat falan diyemem ama 7k ya zaten secenekler belli yani. Siyah olur dersen KTC hem daha güvenilir hemde detaylı bilgi var. Beyaz lazım diyorsanda çöp bir model degil, alınabilir. Tabii ısık sızması vs cıkar sonra niye önerdin deme, bütce ve marka kalitesi zayıf. Bir kaç ay önce rampage in 300hz modeli cıktı inceleme sonucları fena degildi ama ısık sızması şikayetleri gördüm. Ona göre al alacaksan. Bana güvenerek alma yani.

Renk gamutu tatmin edici. Tepki süresi fena degil. Parlaklık ve kontrast oranı bilgisi yok. Beyaz olması biraz onu özel kılıyor. Bu bütçede Koorui G2421V ve KTC H27T22C var. 24.5inç 2k lazımsa zaten Koorui tek secenek. Parlaklık ve kontrast oranında KTC fiyatına göre gayet iyi ve bilindik marka diyebilirim. En azından güvenilirler yani, ne oldukları belli. Rampage de bu durum yok. Biraz daha uygun olsa iyi olurmuş. Ayrıca en azından parlaklıgı bilseydik yorum yapmamız daha kolay olurdu. Eger beyaz sistem diziliyorsa fiyatı da uygun oldugu icin alınabilir gibi. Kacırmayın cok iyi fiyat falan diyemem ama 7k ya zaten secenekler belli yani. Siyah olur dersen KTC hem daha güvenilir hemde detaylı bilgi var. Beyaz lazım diyorsanda çöp bir model degil, alınabilir. Tabii ısık sızması vs cıkar sonra niye önerdin deme, bütce ve marka kalitesi zayıf. Bir kaç ay önce rampage in 300hz modeli cıktı inceleme sonucları fena degildi ama ısık sızması şikayetleri gördüm. Ona göre al alacaksan. Bana güvenerek alma yani.
g65b alasım var ama f-p olarak daha minimize bir şey de bakıyorum belki çift monitör alırım diye 2 adet 2k

g65b alasım var ama f-p olarak daha minimize bir şey de bakıyorum belki çift monitör alırım diye 2 adet 2k
Çift monitöre ihtiyacım var diyorsan düşünülür ama bence özel bir ihtiyaç yoksa tek monitöre düşüp kaliteli bir şey almak ''bence'' en mantıklısı. Ama bu öznel tercih oldugu icin kendi sebeplerimi saymak istemiyorum. Siz böyle seviyorsanız çift monitör tercih edebilirsiniz.

Çift monitöre ihtiyacım var diyorsan düşünülür ama bence özel bir ihtiyaç yoksa tek monitöre düşüp kaliteli bir şey almak ''bence'' en mantıklısı. Ama bu öznel tercih oldugu icin kendi sebeplerimi saymak istemiyorum. Siz böyle seviyorsanız çift monitör tercih edebilirsiniz.
o zaman tek monitör olarak g65b iyi bir seçim olur mu ?

Üretkenlik icin falan çift monitör düşünüyorsan o zaman çift monitör alabilirsin. Normal düz kullanıcı isen g65b bence iyi bir secim.
g65b den sonra en iyi tercih nedir peki hocam ?

g65b den sonra en iyi tercih nedir peki hocam ?
Ben VA alırım, yani Aw3225dm veya Mag275cqrf qd e2 olabilir. Bu bütçede G65B kadar iyi VA yok. Haliyle yine öznel oluyor, zaten iki panel türünün de arttı ve eksileri var. G65b ekstradan iyi orası ayrı. Bunun için 2k rehberime gözatın. Tüm önerdiğim modeller var. Ölçüm verileri de var. Çoğunun da rehberini yaptım zaten. Ayrıca panel bilgisinden tut incelemesine kadar paylaştım. Kullanıcı artı ve eksilere bakıp kendisi icin en iyi olanı seçmeli. Neye daha cok önem veriyorsa artık. Hız ve görüş acısı ise IPS, siyah ve kontrastlı görüntü ise VA gibi.

Rampage çöp, alınmaz demeden önce:
Bu monitörü Abdullah Hacıgül inceledi ve gayet iyi. Ayrıca panelinin üreticisi AUO gayet güvenilir.

Uygulamadan alınca fiyat 6.997 TL oluyor. Renk gamutu yüksek ve gecikme değerleri ortalama bir monitör. Parlaklık ve kontrast testi bulunmuyor ama bu seviyede bir monitörde düşük olacağını düşünmüyorum. En ucuz 2K monitörlerden birisi tercih edilebilir.

@Abdullah Hacıgül Hocamız inceledi:
Ekstra para harcayıp Samsung odyssey G65B almayı düşünüyodum 2K, 260hz.

onun yerine bütçeden kısıp almaya değermiki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun
Geri