Gayet yeterli, bir ısınma sorunu falan olmaz değiştirmeye gerek yok. LGA 1700 uyumlu ise montaj sorunsuzsa devamArkadaşlar yeni sistem aldım onunla birlikte rampage iced120 modelini aldım daha hiç deneme fırsatım olmadı sizce 5-6 ay maksimum 1 yıl götürür mü beni değiştirmeyi düşünüyorum zaten
Hocam valla anlamıyorum o lga islerinden ilk sistemim zaten montajı hazır sistem aldığım yer yaptı sorunsuz yapmıştır herhaldeGayet yeterli, bir ısınma sorunu falan olmaz değiştirmeye gerek yok. LGA 1700 uyumlu ise montaj sorunsuzsa devam
Monte edebildilerse ve sıcaklık normalse sorun yok.Hocam valla anlamıyorum o lga islerinden ilk sistemim zaten montajı hazır sistem aldığım yer yaptı sorunsuz yapmıştır herhalde
Monitör klavye gelsin test edicem klavye yurt dışından geldiği için Amazon 1 Eylül tarih verdi inşallah daha erken gelirMonte edebildilerse ve sıcaklık normalse sorun yok.
Hocam yeni soğutma al deseniz ne önerirsinizMonte edebildilerse ve sıcaklık normalse sorun yok.
Önermem o soğutucu varken gerek yok bence. Ama alınacaksa da 280mm Artic sıvı soğutma falan alınır onun yerine tekrar hava soğutma almanın pek mantığı olmaz.Monitör klavye gelsin test edicem klavye yurt dışından geldiği için Amazon 1 Eylül tarih verdi inşallah daha erken gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yeni soğutma al deseniz ne önerirsiniz
yeterli fakat uyumlu mu? emin değilim ve bence pahalı.Arkadaşlar yeni sistem aldım onunla birlikte rampage iced120 modelini aldım daha hiç deneme fırsatım olmadı sizce 5-6 ay maksimum 1 yıl götürür mü beni değiştirmeyi düşünüyorum zaten
Eger uyumlu ise yeterliArkadaşlar yeni sistem aldım onunla birlikte rampage iced120 modelini aldım daha hiç deneme fırsatım olmadı sizce 5-6 ay maksimum 1 yıl götürür mü beni değiştirmeyi düşünüyorum zaten
Uyumlu mu bilemiyorum işte ve aldığım zaman soğutucu piyasasını bilmiyordum bilsem almazdımyeterli fakat uyumlu mu? emin değilim ve bence pahalı.
Bilemiyorum uyumlu mu nerden öğrenebilirimEger uyumlu ise yeterli