DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Şimdi etmişlerKanka benimde 700 falandı iptal etmişler bir daha bak istersen
Şimdi etmişlerKanka benimde 700 falandı iptal etmişler bir daha bak istersen
Çakallar güzel para kırdılar acaba ne zaman gelir iadelerŞimdi etmişler
1 | Rampage KB-R211 PRIME Rainbow Aydınlatmalı Kristal Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi | 239,17 TL | 1 Adet | 239,17 TL | |
2 | Rampage Mistral S45 Kırmızı Led lşıklı 5 Fanlı Yükseklik Ayarlı LCD Göstergeli Notebook Soğutucu | 239,17 TL | 1 Adet | 239,17 TL | |
3 | Rampage SMX-R66 ROCKET Ultra Hafif Gümüş RGB Ledli 12000dpi Gaming Oyuncu Mouse | 124,17 TL | 1 Adet | 124,17 TL | |
4 | Rampage RM-K50 SELECT Siyah Usb 7.1 RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık | 218,33 TL | 1 Adet | 218,33 |
Evet yasal hakkın var, örnek markette etiket fiyatından alabiliyorsun reyonda başka kasada başka çıkıyor bazı ürünler fakat kasa açığı olarak giriyorlar. Aynı işlem E-ticaret içinde geçerli müşteri hangi fiyatı görüyorsa o fiyattan alabilir.Siparişim iptal oldu herhangibi bir hakkımız vardı yasal yollar ile
1 Rampage KB-R211 PRIME Rainbow Aydınlatmalı Kristal Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 239,17 TL 1 Adet 239,17 TL2 Rampage Mistral S45 Kırmızı Led lşıklı 5 Fanlı Yükseklik Ayarlı LCD Göstergeli Notebook Soğutucu 239,17 TL 1 Adet 239,17 TL3 Rampage SMX-R66 ROCKET Ultra Hafif Gümüş RGB Ledli 12000dpi Gaming Oyuncu Mouse 124,17 TL 1 Adet 124,17 TL4 Rampage RM-K50 SELECT Siyah Usb 7.1 RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 218,33 TL 1 Adet 218,33
kazanan çok var. açın araştırın 1 yıla yakın sürüyor ama fiyat teşhir edilen ürünü sattıktan sonra iptal etmek sonucunda baya bir sonuç tüketici lehine sonuçlanıyor. firma lehine sonuç çıkmadığıda olmuyor değil oluyor ama kaybedebiliyorlarda.O zaman ne trendyoldan nede helpsiburada danda yapma aynı şeyi hepsi yapıyor. 600tl ye direksiyon seti alınca geleceğine umutlanmak komik. THH falan boş iş kazanma olasılığı bile yok.
Baktım biraz ama bulamadım lütfen %90 indirimli bir siparişin iptali durumunda tüketici lehine verilen bir karar atabilir misiniz ?kazanan çok var. açın araştırın 1 yıla yakın sürüyor ama fiyat teşhir edilen ürünü sattıktan sonra iptal etmek sonucunda baya bir sonuç tüketici lehine sonuçlanıyor. firma lehine sonuç çıkmadığıda olmuyor değil oluyor ama kaybedebiliyorlarda.
Arkadaşım %90 fiyat ile açıp mı kazandı 7000 tllik ürünü 700 e alıp da kazandı mı yoksa 9000 TL'lik ürünü 7000 e aldı da mı kazandı?Evet yasal hakkın var, örnek markette etiket fiyatından alabiliyorsun reyonda başka kasada başka çıkıyor bazı ürünler fakat kasa açığı olarak giriyorlar. Aynı işlem E-ticaret içinde geçerli müşteri hangi fiyatı görüyorsa o fiyattan alabilir.
Kürşat kütükçü ekran kartı konusunda hakkını aradı ve kazandı istersen kendisi yazsın. @Kürşat Kütükçü
Atamaz çünkü böyle bir karar yok. %90 gibi bir indirimin olağana aykırı olduğu ve haklı iptal sebebi olduğu açık. O yüzden uğraşmaya bile değmez.Baktım biraz ama bulamadım lütfen %90 indirimli bir siparişin iptali durumunda tüketici lehine verilen bir karar atabilir misiniz ?