Hocam bu hayla devavmmi ediyorHerkes 1 adet abartmayın herkes faydalansın göndersinler bokunu cıkarmamak lazım
benimde henüz geri yatmadı paraİptal olanların paraları hesaplarına yattı mı? Benim yatmadı.
Hocam bu indirim ler hayla devam ediyor mu ve birde satın alma seçeneğini vir türlü bulamadımbenimde henüz geri yatmadı para
ne devam etmesi aldıklarımızı bile iptal ettilerHocam bu indirim ler hayla devam ediyor mu ve birde satın alma seçeneğini vir türlü bulamadım
bittiği için yok bende alamadımHocam bu indirim ler hayla devam ediyor mu ve birde satın alma seçeneğini vir türlü bulamadım
Shissjkskwwn aslında şikayet etseniz kazanabilirsinizne devam etmesi aldıklarımızı bile iptal ettiler
Türkçede “hayla” diye bir bağlaç yok. Doğrusu “hala”. Şunu doğru yazın artık lütfen.Hocam bu indirim ler hayla devam ediyor mu ve birde satın alma seçeneğini vir türlü bulamadım
HaylaTürkçede “hayla” diye bir bağlaç yok. Doğrusu “hala”. Şunu doğru yazın artık lütfen.
Hocam düzelme yapıyor ben ne yapayım farketmiyorum ben de her seferindeTürkçede “hayla” diye bir bağlaç yok. Doğrusu “hala”. Şunu doğru yazın artık lütfen.
Doğru yapmış olabilirler, ama bence acemilikten böyle oldu. Çünkü bir tane mouse indirimde normal fiyattan daha pahalıydı, etiketindeki kazançta da -% gösteriyordu Ek olarak eskiden rampage sitesinde satış yoktu siteyi yenilemişler, acemilik kısmını da oradan tahmin ederek söyledim.Siteye trafik akışı sağlamak için böyle bir yol seçiyorlar herhalde. 500 siparişten 5-10 tane gönderip geri kalanı iptal ediyorlar. Bedavadan sitenin reklamı da yapılmış oluyor. Burada kaç kişi rampage sitesinden alışveriş yapıldığını biliyordu?