RAMPAGE İNDİRİMLERİ !!! GECE PAZARI CÖKKK :D

Benim siparişi de iptal etmişler. Notebook soğutucu almıştım %45-50 oranında indirimle. Heyete şikayet etsem ilgilenme ihtimalleri var mıdır ki?
1702266430059.png

İptal olanların paraları hesaplarına yattı mı? Benim yatmadı. :monkahmm:

Siteye trafik akışı sağlamak için böyle bir yol seçiyorlar herhalde. 500 siparişten 5-10 tane gönderip geri kalanı iptal ediyorlar. Bedavadan sitenin reklamı da yapılmış oluyor. Burada kaç kişi rampage sitesinden alışveriş yapıldığını biliyordu?

Siteye trafik akışı sağlamak için böyle bir yol seçiyorlar herhalde. 500 siparişten 5-10 tane gönderip geri kalanı iptal ediyorlar. Bedavadan sitenin reklamı da yapılmış oluyor. Burada kaç kişi rampage sitesinden alışveriş yapıldığını biliyordu?
Doğru yapmış olabilirler, ama bence acemilikten böyle oldu. Çünkü bir tane mouse indirimde normal fiyattan daha pahalıydı, etiketindeki kazançta da -% gösteriyordu :D Ek olarak eskiden rampage sitesinde satış yoktu siteyi yenilemişler, acemilik kısmını da oradan tahmin ederek söyledim.

Aradım şimdi siparişler iptal oldu fiyat hatası nedeniyle dediler. 10 gün içinde paralar yatacakmis . Bu arada üye olmadan siparis vermiştim böyle olanlara bilgi vermiş olayım 😁

Geri