Neler Yeni

RAMPAGE İNDİRİMLERİ !!! GECE PAZARI CÖKKK :D

Rampage bedava verseler kullanmam.
yaw yürü git çocukken 1 kez olsun eline almayan yoktur ömrümüz rampage ile geçti bu marka olmasa daha dandik markaları aynı fiyata kullanırdık en f/p ürünleri bu adamlar üretiyor bu markayla büyüdük cebiniz 3 kuruş görünce vaz geçtiniz tabi haklı olarak ama sonuçta adamların hedef kitlesi giriş/orta segment

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,029
İsim
Batuhan Divrik
yaw yürü git çocukken 1 kez olsun eline almayan yoktur ömrümüz rampage ile geçti bu marka olmasa daha dandik markaları aynı fiyata kullanırdık en f/p ürünleri bu adamlar üretiyor bu markayla büyüdük cebiniz 3 kuruş görünce vaz geçtiniz tabi haklı olarak ama sonuçta adamların hedef kitlesi giriş/orta segment
Rampage'ye kaliteli diyemem ama dediğin şeye %100 katılıyorum. 1 kere bile rampage kullanmadım diyeni bulmak zor gerçekten

Perze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ibrahim özcan
direksiyon seti değilde klavye fare falan alıp siparişi iptal olan varmı? benimki hala beklemede
ram.png

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ü CİVAN
Üyeliğine girebilen varmı :D üyeliği silmiş bu manyaklar harbi thh yolu gözüktü

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Aynen üyelik yok, üye ol diyorum bu mail kullanılıyor diyor 😁
zort
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mailde falan sipariş onayı vs duruyor. THH ye başvurulsa bu üyelik silmeyle vs kazanma şansı var mı yoksa uğraşmaya değmez mi?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Volkan
zort
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mailde falan sipariş onayı vs duruyor. THH ye başvurulsa bu üyelik silmeyle vs kazanma şansı var mı yoksa uğraşmaya değmez mi?
Ekran görüntüleri var aldığıma dair sıkıntı yok yani bir de kart dekontu var sormazlar mı adama bu para ne parası diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,674
Üyeler
160,290
Son üye
axeforth
Top Bottom