Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rampage KL-R57 Nexus KOLTUK 3399,5 CARFOURSA

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
istanbulda özellikle anadolu yakası..teslim alan oldu mu ?
bugun 1 hafta oldu ve gelen sms dışında tık yok bende

Bozo47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Dozdar Aydoğan
3 gün önce teslim aldim rahatlik genişlik vs baya güzel memnunum, kurulumda aşırı basit.

Ekler

• IMG-20240917-WA0020.jpg
    IMG-20240917-WA0020.jpg
    127.3 KB · Hit: 85

FurkanIIy

80+ Bronze
Ben de 2 gün önce teslim aldım. Gayet rahat ve geniş. Sadece sırt yastığı fazla sert olduğu için onu çıkardım. Kol kısımları; yükseklik ayarı hariç 4 farklı yöne hareket edebiliyor. Ayrıca kauçuktan yapılmış, o yüzden kaymıyor. 3-4 saat boyunca oturdum ve terletme yapmadı. Fakat bu, yaşadığım şehir soğuk olduğundan dolayı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Erkan
Öyle bir yerdeyiz ki kargo 4 günde geliyor mesela ben ürünü alamadım bölge yüzünden

Bozo47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Dozdar Aydoğan
Öyle bir yerdeyiz ki kargo 4 günde geliyor mesela ben ürünü alamadım bölge yüzünden
Hocam ben Mardin'de olduğum halde bana 3 günde geldi , ben Kendi şehrimi unutulmuş saniyordum 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

B
Ben de 2 gün önce teslim aldım. Gayet rahat ve geniş. Sadece sırt yastığı fazla sert olduğu için onu çıkardım. Kol kısımları; yükseklik ayarı hariç 4 farklı yöne hareket edebiliyor. Ayrıca kauçuktan yapılmış, o yüzden kaymıyor. 3-4 saat boyunca oturdum ve terletme yapmadı. Fakat bu, yaşadığım şehir soğuk olduğundan dolayı olabilir.
Ben sıca ( mardin ) şehirde olmama rağmen hiç terletmedi ben baya beğendim hocam , bel yastığının sert olmasi benim hoşuma gitti bel ağrılarımi baya dindiriyor hocam , tabi herkes için öyle değil.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Benimkini iptal ettiler Carrefour uygulamasından mi almıştınız
yok carrefour sitesinden.Ertesi akşam sms de geldi siparişinizi hazırlıyoruz teslim edeceğiz,gecikmeler olabilir diye...müşteri hizmetlerini aradım şimdi.Kayıt oluşturuldu geri döneceklermiş.Sipariş patlamamasa bari 😀

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
yok carrefour sitesinden.Ertesi akşam sms de geldi siparişinizi hazırlıyoruz teslim edeceğiz,gecikmeler olabilir diye...müşteri hizmetlerini aradım şimdi.Kayıt oluşturuldu geri döneceklermiş.Sipariş patlamamasa bari 😀
hala gelmediyse gg

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Top Bottom