Hocam ben Mardin'de olduğum halde bana 3 günde geldi , ben Kendi şehrimi unutulmuş saniyordumÖyle bir yerdeyiz ki kargo 4 günde geliyor mesela ben ürünü alamadım bölge yüzünden
Ben sıca ( mardin ) şehirde olmama rağmen hiç terletmedi ben baya beğendim hocam , bel yastığının sert olmasi benim hoşuma gitti bel ağrılarımi baya dindiriyor hocam , tabi herkes için öyle değil.Ben de 2 gün önce teslim aldım. Gayet rahat ve geniş. Sadece sırt yastığı fazla sert olduğu için onu çıkardım. Kol kısımları; yükseklik ayarı hariç 4 farklı yöne hareket edebiliyor. Ayrıca kauçuktan yapılmış, o yüzden kaymıyor. 3-4 saat boyunca oturdum ve terletme yapmadı. Fakat bu, yaşadığım şehir soğuk olduğundan dolayı olabilir.
Benimkini iptal ettiler Carrefour uygulamasından mi almıştınızistanbulda özellikle anadolu yakası..teslim alan oldu mu ?
bugun 1 hafta oldu ve gelen sms dışında tık yok bende
yok carrefour sitesinden.Ertesi akşam sms de geldi siparişinizi hazırlıyoruz teslim edeceğiz,gecikmeler olabilir diye...müşteri hizmetlerini aradım şimdi.Kayıt oluşturuldu geri döneceklermiş.Sipariş patlamamasa bariBenimkini iptal ettiler Carrefour uygulamasından mi almıştınız
hala gelmediyse ggyok carrefour sitesinden.Ertesi akşam sms de geldi siparişinizi hazırlıyoruz teslim edeceğiz,gecikmeler olabilir diye...müşteri hizmetlerini aradım şimdi.Kayıt oluşturuldu geri döneceklermiş.Sipariş patlamamasa bari
iptali yedikhala gelmediyse gg
İtiraz ettiniz miiptali yedik
etmedim yas uğraşmak istemedim.stok yok dedi.İtiraz ettiniz mi