Rampage mi? Xigmatek mi?

Dediğim gibi bütçe kısıtlı olduğu için dahili fan sayısı yüksek olan kasa bakıyorum
Bence yanılıyorsunuz. Bir sürü kasa var 4 fanlı falan ama hava sirkülasyonu başarılı olmadığı için fazlasıyla ısınıyor. Kriterlendirmeniz fan sayısı üzerine değil hava sürkülasyonu üzerine olsun. Hava almayan kasaya takacağınız 4 fan düzgün bir kasaya takacağınız 1 fan kadar performans veremeyecektir.

Hangi kasayı önerirsiniz? Benim düşüncem ön paneli mesh olduğu için Rampage.

kardeşim bu gün ince hesaptaçok güzel indirimler var saat 5 de ürünler açıklanmaya başlanıyor 8 de fiyat ve stoklar açılanıyor oraya bakıp corsair ,cooler master , msı almanı tavsiye ederim o fiyata rahat bulabilirsin benim sistemim 10 bin tl lik sistem kasam kötü kasayı almışken iyisini al ben pişmanım bu akşam ince hesaba bakmadan alma.

Benim iki tane Xigmatek kasam bi tane de PSU kullanmışlığım oldu. Kasaların biri berbat. Diğerinin de hava akışı kötü. PSU'nun da fanı kafayı yedi sürekli MAX RPM'de çalışıyo.. Onun haricinde iki ürüne de baktım ve Rampage'nin önü fileli bir yapıda görünüyor yani hava alış gücü daha fazladır. Xigmatek'te ise benim şu anki kasam gibi yanlardan ya da yukarı ve aşağıdan almaya çalışıyodur ki kesinlikle işe yaramıyor.. Yukarıdaki yorumlarda ne Rampage ne de Xigmatek kullanmış, diğer başlıklarda görüğü şeyleri burada millete bilir gibi anlatıp reaksiyon kasmaya çalışan arkadaşları umursama.. Onlar dünyada hep oldular ve hep olucaklar..

Geri