cankutkalayci
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Konu Sahibi Konu Sahibi
14 tl daha ekleyin bunu düşünün derim.
Dediğim gibi bütçe kısıtlı olduğu için dahili fan sayısı yüksek olan kasa bakıyorum
14 tl daha ekleyin bunu düşünün derim.
Adam bütçesini söylemiş xıgmatek e kötü diyen arkadaşlar kanıtlayabilirlermi ? dostum xigmatek iyi .
https://www.vatanbilgisayar.com/xig...-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html ben bunu öneririm fanları rgb oluyor powerı dahagüçlü ileride daha fazla işine yarar.
Bence yanılıyorsunuz. Bir sürü kasa var 4 fanlı falan ama hava sirkülasyonu başarılı olmadığı için fazlasıyla ısınıyor. Kriterlendirmeniz fan sayısı üzerine değil hava sürkülasyonu üzerine olsun. Hava almayan kasaya takacağınız 4 fan düzgün bir kasaya takacağınız 1 fan kadar performans veremeyecektir.Dediğim gibi bütçe kısıtlı olduğu için dahili fan sayısı yüksek olan kasa bakıyorum
O güç kaynağının sertifikası bile yok. Bedava verseler bilgisayarıma takmam.Adam bütçesini söylemiş xıgmatek e kötü diyen arkadaşlar kanıtlayabilirlermi ? dostum xigmatek iyi .
https://www.vatanbilgisayar.com/xig...-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html ben bunu öneririm fanları rgb oluyor powerı dahagüçlü ileride daha fazla işine yarar.
Doktora gitsen iyi olur 80 plus diye kocaman yazmışlar.O güç kaynağının sertifikası bile yok. Bedava verseler bilgisayarıma takmam.
RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangi kasayı önerirsiniz? Benim düşüncem ön paneli mesh olduğu için Rampage.
80plus.org'da kayıtlı değil. Yalandan 80plus yazması kolay.Doktora gitsen iyi olur 80 plus diye kocaman yazmışlar.
Aynen Çok Sağlam Bir Kasa 2 Kasayı Da Eze Geçer14 tl daha ekleyin bunu düşünün derim.