Sharkoon, galax, Trust gibi sözde büyük markalar da fason üretim yapıyor. Pwnage gibi markalar da yapıyor ekstra olarak. Ayrıca RAMPAGE' in yaptırdığı ürünler var marka bastığı ürünler var. Yani siz üretime falan takılmayın uygunsa ucuzsa alın geçin.Rampage başka markalardan ürün yaptırıyor. Logosunu bastırıyor, al sana Rampage.
Fason marka yani ama en iyi ürünü tek sevdiğim Drop Plus tır.
GamePower, GameBooster gibi markalar ?Sharkoon, galax, Trust gibi sözde büyük markalar da fason üretim yapıyor. Pwnage gibi markalar da yapıyor ekstra olarak.
Gamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.GamePower, GameBooster gibi markalar ?
Mesela bak ! Eksa E900 pro modeline kendi markasını bastırtıp satıyor.şu rampage ürün önerisi isteyene rampage hariç istediğini al kafasında takılanlar var sebebi nedir?
Çakmacı çakmacıya iş yaptırıyor diyorsunGamepower hakkında net fikrim yok üretim yapıyor olabilir çünkü yurtdışı bazlı bir marka. Gamebooster ise yine çoğunlukta marka basıyor veya marka basılmış ürünlere marka basıyor mesela iCUE 465x benzeri kasası İCUE 465x çakması yapan bir firmadan gelme.
Çakması gerçeğinden iyi bu arada