Kulaklığı ben de almıştım ama o kulak kısmı cidden küçük geldi yani tam oturmadı ki zaten öyle kulağı büyük olan biri değilim keşke kulaklık kısmını az daha büyük yapsalarmış.
Kulaklığı ben de almıştım ama o kulak kısmı cidden küçük geldi yani tam oturmadı ki zaten öyle kulağı büyük olan biri değilim keşke kulaklık kısmını az daha büyük yapsalarmış.
Dış görünüşü nasıl ?
Dış görünüşü bana göre gayet güzel kasası plastik değil metal bu kulaklığı daha sağlam yapabilir sürücüler yeterince büyük süngerlerde aynı şekilde süngerin kaplaması suni deri kafa bandıda aynı şekilde suni deri kablosu ise kalın silikon kaplanmış bunun bir eksisi var kablo çok kolay dolanıyor
Rahat mı ?
Bana göre rahat uzun kullanımda rahatsız etmez fakat kablolar çok dolandığı için beni rahatsız ediyor
Mikrofon'u nasıl ?
Mikrofonu gayet güzel (ben değil din hocam söylüyor ) Gürültü engelleyicisi gayet güzel çalışıyor dip ses yok
Not: Gürültü engelleyicisi EBA Canlı Derste çalışmamakta
7.1'i nasıl ?
7.1'i gayet kaliteli fakat alışmak için 3 ay beklemem gerekti 3 ay sonunda Youtube'daki videolarda bile ses kasabiliyordum
Ses Kalitesi Nasıl ?
Sesi %100'de kullanmama rağmen cızırtı olmuyor sürücüleri güzel denilebilir
Bass'ları denildiği gibi güçlü mü ?
Evet denildiği gibi güçlü %30 ses seviyesinde instagramdan bir video izliyordum Bass'ın kulağıma temas ettiğini hissettim
Işıkları nasıl ?
Işıkları RGB değil Gökkuşağı 7 farklı renge sahip ve her iki taraf aynı renkte yanmıyor ayrıca ışıkları karanlıkta güçlü yanıyor
Eksiler: Driver'i maalesef yok olsaymış daha güzel olabilirmiş; Windows "Hoparlör" olarak görüyor; Kablosu daha ince olabilirmiş