Neler Yeni

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Konuma hoş geldiniz dostlar,bugün sizlere itopya.com'dan 600 Türk Lirasına aldığım Razer Kraken Tournament Edition adlı kulaklığın incelemesini yapacağım sürç-i lisan edersem affola.(Fotoğraf bulunmamaktadır.)
1-Malzeme Kalitesi
Dış kaplamada mesh,sert plastik ve alüminyum bulunuyor,kablosu ise ses kartının kablosu da dahil olmak üzere tamamen örgü.Padlerin iç kısmında kumaş dış kısmında ise suni deri bulunmakta.Kafa bandı ise iç kısmında mikrofiber yastık dış kısmında ise deri üzerine şık bir şekilde işlenmiş razer yazısı var.Malzeme kalitesine olan puanım 8/10

2-Kutu İçeriği
Kutuyu ilk açtığınız anda kulaklık sizi direkt olarak ses kartı ile beraber karşılıyor.Kenara ise sıkıştırılmış bir biçimde garanti kağıdı var,kullanım klavuzunun içinden 2 adet razer stickerı çıkıyor.
Ben bir adet pop filter bekliyordum açıkçası çıkması önemli değildi ama çıksaydı hoş olurdu.Değinmem gereken bir nokta ise kutu aşırı güzel direkt rafımda yer buldu kendisine,birazcık büyük ama yapacak bir şey yok.Kutu içeriğine puanım 10/7

3-Aydınlatma
Ürünün aydınlatması bulunmamaktadır.

4-Teknik özellikler
Uyumlu olduğu cihazlar:pC,PS4,SWITCH,Xbox One,Jak giriş destekleyen mobil cihazlar
Sürücüler:50mm
Frekans Aralığı:12 Hz - 28 kHz
Yaklaşık Ağırlık:322gr
Kablo uzunluğu: Jak;1,3m Jak+Ses Kartı; 3,5m
THX Surround Ses desteği.

5-Mikrofon
Kiminle konuşursam konuşayım mikrofonu aşırı derecede beğendi,Pasif gürültü engelleyicisi de bulunuyor tek eksiği bir pop filter galiba.eskiden WO MIC uygulamasıyla telefonumun mikrofonunu kullanıyordum,razer'a geçmek çok büyük rahatlık sağladı.İsteyen kişiler özelden ulaşırsa dc de mic testi yapabilirim.
Yakın zamanda ses testi ve fotoğraf eklerim zaten(unutmazsam .d)
Mic kalitesi 10/8.5(Kulaklık için yapılan bir sınıflandırma)

7-Yazılım
Razer Synapse üzerinden kulaklığın yazılımsal kısımlarına bakabilirsiniz,mic ses seviyesi vb,Ben biraz vakit geçirirsem rahatça çözeceğimi düşünüyorum.

8-Benim şahsi görüşlerim
Ürünü yaklaşık 6-7 saattir kullanıyorum ve söylemem gereken kelime galiba harika olmalı.Kulaklık aşırı rahat 5.5 adet kafa bandı kademesi bulunuyor ve benim kafam orta boy denilebilir ve kulaklık bayağı iyi sarıyor belki bir tık dar olsa iyi olabilirdi diyebilirim.Kulaklığın yanında gelen ses kartından bass seviyesini istemediğiniz kadar arttırabilirsiniz ki belli bir kademeden sonra rahatsız bile edebilir,bass ayarını bize bırakmaları iyi olmuş. Gelelim THX teknolojisine, 2 saatlik cs:go deneyimimde bayağı sağlam iş çıkardı diyebilirim,kötü ses kasan biri olarak rahatça ses kasabildim.Mobil cihazda ise pc performansını tabi ki veremiyor bunu söylemeliyim.Müzik performansı da oyun performansı da üst düzey.Bu kulaklığı 10 üzerinden değerlendirecek olursam 10/9 veririm.Aldığıma en sevindiren ürünlerden biri bu oldu,Fanboy değilimdir ama Razer bu işin üstadı gibi bir şey.

ALINIR MI?
700 TL'lik bir bütçede bence alınabilir.
Screenshot_2.png

: dan sonra boşluk bırakmayı unutmuşsun düzeltirsen sevinirim

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Konuma hoş geldiniz dostlar,bugün sizlere itopya.com'dan 600 Türk Lirasına aldığım Razer Kraken Tournament Edition adlı kulaklığın incelemesini yapacağım sürç-i lisan edersem affola.(Fotoğraf bulunmamaktadır.)
1-Malzeme Kalitesi
Dış kaplamada mesh,sert plastik ve alüminyum bulunuyor,kablosu ise ses kartının kablosu da dahil olmak üzere tamamen örgü.Padlerin iç kısmında kumaş dış kısmında ise suni deri bulunmakta.Kafa bandı ise iç kısmında mikrofiber yastık dış kısmında ise deri üzerine şık bir şekilde işlenmiş razer yazısı var.Malzeme kalitesine olan puanım 8/10

Alıntıyı görüntüle

2-Kutu İçeriği
Kutuyu ilk açtığınız anda kulaklık sizi direkt olarak ses kartı ile beraber karşılıyor.Kenara ise sıkıştırılmış bir biçimde garanti kağıdı var,kullanım klavuzunun içinden 2 adet razer stickerı çıkıyor.
Ben bir adet pop filter bekliyordum açıkçası çıkması önemli değildi ama çıksaydı hoş olurdu.Değinmem gereken bir nokta ise kutu aşırı güzel direkt rafımda yer buldu kendisine,birazcık büyük ama yapacak bir şey yok.Kutu içeriğine puanım 10/7

Alıntıyı görüntüle

3-Aydınlatma

4-Teknik özellikler
Uyumlu olduğu cihazlar: PC,PS4,SWITCH,Xbox One,Jak giriş destekleyen mobil cihazlar

5-Mikrofon(Ses Testi Var)
Kiminle konuşursam konuşayım mikrofonu aşırı derecede beğendi,Pasif gürültü engelleyicisi de bulunuyor tek eksiği bir pop filter galiba.eskiden WO MIC uygulamasıyla telefonumun mikrofonunu kullanıyordum,razer'a geçmek çok büyük rahatlık sağladı.İsteyen kişiler özelden ulaşırsa dc de mic testi yapabilirim.
Alıntıyı görüntüle

https://voca.ro/1hBcpvA1tmjW (mic testi fısıldadığım için bir tık az geliyor fakat dipses yok)

7-Yazılım
Razer Synapse üzerinden kulaklığın yazılımsal kısımlarına bakabilirsiniz,mic ses seviyesi vb,Ben biraz vakit geçirirsem rahatça çözeceğimi düşünüyorum.

8-Benim şahsi görüşlerim
Ürünü yaklaşık 6-7 saattir kullanıyorum ve söylemem gereken kelime galiba harika olmalı.Kulaklık aşırı rahat 5.5 adet kafa bandı kademesi bulunuyor ve benim kafam orta boy denilebilir ve kulaklık bayağı iyi sarıyor belki bir tık dar olsa iyi olabilirdi diyebilirim.Kulaklığın yanında gelen ses kartından bass seviyesini istemediğiniz kadar arttırabilirsiniz ki belli bir kademeden sonra rahatsız bile edebilir,bass ayarını bize bırakmaları iyi olmuş. Gelelim THX teknolojisine, 2 saatlik cs:go deneyimimde bayağı sağlam iş çıkardı diyebilirim,kötü ses kasan biri olarak rahatça ses kasabildim.Mobil cihazda ise pc performansını tabi ki veremiyor bunu söylemeliyim.Müzik performansı da oyun performansı da üst düzey.Bu kulaklığı 10 üzerinden değerlendirecek olursam 10/9 veririm.Aldığıma en sevindiren ürünlerden biri bu oldu,Fanboy değilimdir ama Razer bu işin üstadı gibi bir şey.

ALINIR MI?
kanka ben bassları ve titreşimi biraz daha az hissetmeye başladım acaba alıştığım için midir? Yoksa sende hala aynı mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
kanka ben bassları ve titreşimi biraz daha az hissetmeye başladım acaba alıştığım için midir? Yoksa sende hala aynı mı?
Alıştığın için olabilir bende gayet iyi.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Onurkotlutok05

80+ Gold
Güzel ürün ellerine sağlık

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
1-Malzeme Kalitesi

Alıntıyı görüntüle

2-Kutu İçeriği

Alıntıyı görüntüle

3-Aydınlatma

4-Teknik özellikler
Uyumlu olduğu cihazlar: PC,PS4,SWITCH,Xbox One,Jak giriş destekleyen mobil cihazlar

5-Mikrofon(Ses Testi Var)
Alıntıyı görüntüle

https://voca.ro/1hBcpvA1tmjW (mic testi fısıldadığım için bir tık az geliyor fakat dipses yok)

7-Yazılım

8-Benim şahsi görüşlerim

ALINIR MI?
Voidi tokatlarmi diyorsunuz
Bu arada eline saglik guzel inceleme

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Voidi tokatlarmi diyorsunuz
Bu arada eline saglik guzel inceleme
Void'in denk olabileceği tek konu rahatlık desem yeridir.Void de çok iyi çok hoş kulaklık ama Kraken TE bir adım önde.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ürün incelemesi böyle olmaz çok göreceli anlatım yapmışsın. Kulaklık incelerken yanında rakibi ya da üst modeli referans alabileceğimiz bir ürün olmalı bir şeye göre kıyaslamak lazım.
Şu ürünün beğenilecek bi tarafı yok bi kere arkadaşım getirdi bu mu dedim iyi bir ürün değil.
Bu ürünün malzeme kalitesine 7/10 veren üzgünüm ama başka kulaklık tecrube etmemiştir eminim. Şu plastik yiğınına 3/10'dan fazla verilmez.
Normal eski tip snopy kulaklıktan geçersen tabii ki de güzel gelir ama oyuncu kulaklıkları içerisinde en kötü modellerden denilebilir.
Fiyatına göre de kötü en fazla ederi 300Tl. O da kurdan.

Top Bottom