Neler Yeni

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Voidi tokatlarmi diyorsunuz
Bu arada eline saglik guzel inceleme
Void eliteden iyi
Ürün incelemesi böyle olmaz çok göreceli anlatım yapmışsın. Kulaklık incelerken yanında rakibi ya da üst modeli referans alabileceğimiz bir ürün olmalı bir şeye göre kıyaslamak lazım.
Şu ürünün beğenilecek bi tarafı yok bi kere arkadaşım getirdi bu mu dedim iyi bir ürün değil.
Bu ürünün malzeme kalitesine 7/10 veren üzgünüm ama başka kulaklık tecrube etmemiştir eminim. Şu plastik yiğınına 3/10'dan fazla verilmez.
Normal eski tip snopy kulaklıktan geçersen tabii ki de güzel gelir ama oyuncu kulaklıkları içerisinde en kötü modellerden denilebilir.
İki tane 600 tl lik kulaklık alacak parası olsa gider 1200tllik kulaklık alırdı
Deniyimlemedende karşılaştırması mantıklı olmazdı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Ürün incelemesi böyle olmaz çok göreceli anlatım yapmışsın. Kulaklık incelerken yanında rakibi ya da üst modeli referans alabileceğimiz bir ürün olmalı bir şeye göre kıyaslamak lazım.
Şu ürünün beğenilecek bi tarafı yok bi kere arkadaşım getirdi bu mu dedim iyi bir ürün değil.
Bu ürünün malzeme kalitesine 7/10 veren üzgünüm ama başka kulaklık tecrube etmemiştir eminim. Şu plastik yiğınına 3/10'dan fazla verilmez.
Normal eski tip snopy kulaklıktan geçersen tabii ki de güzel gelir ama oyuncu kulaklıkları içerisinde en kötü modellerden denilebilir.
Fiyatına göre de kötü en fazla ederi 300Tl. O da kurdan.
Void elite de kullandım ve onu baz aldım.Çünkü en yakın rakibi o.Void elite genel anlamda plastik kullanıyor alüminyum alaşımı bir tek kafa bandında kullanmış bir üründü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sen ne öneriyorsun furkan 550-600TL bandında.Umarım TE ye plastik yığını diyip Void Elite ya da Drop Plus önermezsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Void elite de kullandım ve onu baz aldım.Çünkü en yakın rakibi o.Void elite genel anlamda plastik kullanıyor alüminyum alaşımı bir tek kafa bandında kullanmış bir üründü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sen ne öneriyorsun furkan 550-600TL bandında.Umarım TE ye plastik yığını diyip Void Elite ya da Drop Plus önermezsin.
İşte Void'e göre kıyaslasan mesela on numara olur böyle çok göreceli mesela hiç ses seviyesinden bahsetmemişsin bazı tizi ses temiz geliyor mu ses kasma da başarılı mı gibi, ergonomisi, uzun kullanımda nasıl felan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,233
Üyeler
163,803
Son üye
Yekteniya
Top Bottom