Neler Yeni

Rampage psu aldık Güzelmi

SinanKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan
Beyler 850 w psu aldık vatan da bende unutmuşum biliyordum rampage markasının kötü olduğunu ucuz diye abi onu taktı o andada unuttum tamemen rampage iyi demeye başlamışım normalde asus rog strix olucaktı kafa dağınıklığı yüzünden elimde patlamasın diye korkuyorum lütfen biri bu psu nun iyi bir yanı olduğunu söylesin motive oliyim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
yusuf ecer
g.o
Araba güvenirim, rampage psuya güvenmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Beyler 850 w psu aldık vatan da bende unutmuşum biliyordum rampage markasının kötü olduğunu ucuz diye abi onu taktı o andada unuttum tamemen rampage iyi demeye başlamışım normalde asus rog strix olucaktı kafa dağınıklığı yüzünden elimde patlamasın diye korkuyorum lütfen biri bu psu nun iyi bir yanı olduğunu söylesin motive oliyim
ieade et değiştirsinler knk

SinanKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ieade et değiştirsinler knk
Vatanda iade oluyormu şuanda ürün daha kurulum aşamasında çarşamba günü hazır olur çarşamba günü iade etsem nasıl edicem bana anlatırmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

g.o
Araba güvenirim, rampage psuya güvenmem.
Hocam zaten araba egzozuna taksak tüm şehir ayağa kalkar

Ucuza c4 almışsın daha ne istiyorsun?
Hocam hiç değilse askeri yeye veririm güzel bomba diye okuturum artık son çare

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Vatanda iade oluyormu şuanda ürün daha kurulum aşamasında çarşamba günü hazır olur çarşamba günü iade etsem nasıl edicem bana anlatırmısın

Hocam zaten araba egzozuna taksak tüm şehir ayağa kalkar

Hocam hiç değilse askeri yeye veririm güzel bomba diye okuturum artık son çare
Kurulum asamasinda ise soyle onlara değiştirsinler değiştirmezler ise, kasayı paketinden dahi açma faturan ile mağazaya git iade etmek istiyorum de sıkıntı olmaz mağazadan mı aldın

SinanKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan
Kurulum asamasinda ise soyle onlara değiştirsinler değiştirmezler ise, kasayı paketinden dahi açma faturan ile mağazaya git iade etmek istiyorum de sıkıntı olmaz mağazadan mı aldın
Mağazadan aldm normalde asus rog strix olucaktı bu seferde ailem para yok dedi heralde kurbandan sonra degistiririz psu yu o zamana kadar patlamazsa diyede şimdiden dua ediyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mağazadan aldm normalde asus rog strix olucaktı bu seferde ailem para yok dedi heralde kurbandan sonra degistiririz psu yu o zamana kadar patlamazsa diyede şimdiden dua ediyorum
hocam öyle bi durum için ailene sor topraklama varmı binada ayrıca akım koruyuculu priz al benimkide çok yüksek tier bi psu değil ama rampage gibide kötü değil bende hem topraklama hem akım korumalı priz var 3 yıldır sorun çekmeden kullanıyorum bir süreliğine idare eder kısaca ancak paranız olduğunda değiştirmenizi tavsiye ediyorum illa rog strix olmasına gerek yok hocam kaliteli olsun yeter

SinanKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan
hocam öyle bi durum için ailene sor topraklama varmı binada ayrıca akım koruyuculu priz al benimkide çok yüksek tier bi psu değil ama rampage gibide kötü değil bende hem topraklama hem akım korumalı priz var 3 yıldır sorun çekmeden kullanıyorum bir süreliğine idare eder kısaca ancak paranız olduğunda değiştirmenizi tavsiye ediyorum illa rog strix olmasına gerek yok hocam kaliteli olsun yeter
Hocam akım korumalı priz ozan bey sağolsun 60 70 tl ye kadar düştü zorlasak bedavaya gelecekti asus rog strix aklımı çok çeldi thermaltake iyi diyorlar bilemiyorum ama incelememe göre rog strix şuanda iyi bir konumda
Herkes diyor şans işi bakalım elimizde patlayacakmı

Top Bottom