- Bütçe
- 4000
Fiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
alınır beğendim gold bideFiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
Beyaz psuya gerek yok gözükmüyor bile.Fiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
Ya kabloları kalan her şeyin bembeyaz olduğu sistemde çok göze batar diye düşünüyorum ama beyazını bulamazsam mecbur siyah alıcamBeyaz psuya gerek yok gözükmüyor bile.
al bunu keyfine bak.![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kabloları kumaşla beyaza kaplarsınız olur biterYa kabloları kalan her şeyin bembeyaz olduğu sistemde çok göze batar diye düşünüyorum ama beyazını bulamazsam mecbur siyah alıcam
Şahsen ben almam ama benim kullandığım 600w bronze du coilwhine dedikleri ses vardı üst segmentte bilemiyorum kalitesiniFiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
canlı bomba satıyo rampagea sadece ekipmanda güvenin bu tarz riskli ürünlere girmeyinFiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
"rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı"Fiyatı uygun geldi ve beyaz psu bulamıyorum ama rampage psu yazınca çıkan ilk şey patladı yazısı o yüzden bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer alınmazsa 650/750 w 80+ gold beyaz bir psu önerebilir misiniz 4 bin ve altı için
Kurtarıyorda 650 bronz yarın öbürgün ekran kartını değişirsem psu yada değişmeye gerek kalmasın diye 750 gold olsa daha iyi olur gibi geliyor ama o fiyata da beyaz yok herhaldeEkran kartın ne? Kurtarıyorsa MSI BNL'in beyaz modeli alınabilir.