- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam freelance işler yapıyorum piyasada para birşekil kazanıyorum o zaman ben iyisi işimi şansa bırakmayıp corsairi alıyım sonrada rampageyi satarım bir şekil. zaten 1600tl vermiştim. almışken en iyisini alıyım ilerde dert çekmeyim diyorumben psu konusunda elektrik elektronik konusunda yıllardır bu işi yapan markadan, psunun içinde kaliteli bileşen kullanan firmadan almayı tercih ediyorum. bunlar nedir FSP, Seasonic, High Power gibi... fsp mesela japon kapasitör kullanır, High Power tayvan kapasitörü kullanıyor ama diğer markalar çin bileşenleri kullandığı için ben tercih edemiyorum açıkçası güvende veremiyorlar. sadece kapasitörlede bitmiyor aynı zamanda korumalarıda önemli ne kadar bol koruması olursa psuda sisteminiz o kadar güvende demek oluyor. olay sadece verimlilik sertifikasında bitmiyor şu wattı veriyormuş demek saçma, neden diyeceksin ülkemizde meşhurdur düşük akım geldiğinde psu napcak mesela koruması var mı gibi gibi. ki bunun ısı sensörü yüksek gerilimi gibi sürü çeşitleri var. bunlar ovp ocp opp otp scp örnek gösterilebilir.