Rampage r36 Drop hakkında sorum

Kurapikki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Merhaba arkadaşlar.
Rampagenin r36 Drop modeli kulaklığını aldım ancak bir sorum var.
İnternette yaptığım araştırmalara göre çoğu kişi mikrofonunun ses sekmesinden dolayı şikayetçi.
Ben ürünü Vatan bilgisayardan aldım ben de aynı sorunu yaşar mıyım? Yani sorun kronik mi? Veya kutuyu açtıktan sonra iade etmem mümkün müdür?
Neden bu ürünü aldığımı sorucaksanız aynı fiyat bandındaki diğer kulaklıklar çok büyük ve çoğunun mikrofonu çıkartılamıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.
Rampagenin r36 Drop modeli kulaklığını aldım ancak bir sorum var.
İnternette yaptığım araştırmalara göre çoğu kişi mikrofonunun ses sekmesinden dolayı şikayetçi.
Ben ürünü Vatan bilgisayardan aldım ben de aynı sorunu yaşar mıyım? Yani sorun kronik mi? Veya kutuyu açtıktan sonra iade etmem mümkün müdür?
Neden bu ürünü aldığımı sorucaksanız aynı fiyat bandındaki diğer kulaklıklar çok büyük ve çoğunun mikrofonu çıkartılamıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
G.o. keşke foruma danışsaydın fiyatına göre kötü dırob bılaz iyi sadece.

G.o. keşke foruma danışsaydın fiyatına göre kötü dırob bılaz iyi sadece.
Drop modeline yönelmemin temel sebebi tasarımının çok hoş olması ve sadeliği.Mikrofondan ses sekme sorununu yaşayanlar da var yaşamayanlarda bunu anlamadım sadece.Eğer hepsinde varsa vatandan teslim alacağım zaman değişim yapma ihtimalim yüksek. En kötü SDD alır gelirim bir tane :D

Drop modeline yönelmemin temel sebebi tasarımının çok hoş olması ve sadeliği.Mikrofondan ses sekme sorununu yaşayanlar da var yaşamayanlarda bunu anlamadım sadece.Eğer hepsinde varsa vatandan teslim alacağım zaman değişim yapma ihtimalim yüksek. En kötü SDD alır gelirim bir tane :D
Sadelik isteseydiniz,
Bunu alırdınız,

Hem performansı da çok iyi görünüşe göre almanız da ayrı saçma görünüş için performanstan vazgeçmek (y)

Sadelik isteseydiniz,
Bunu alırdınız,

Hem performansı da çok iyi görünüşe göre almanız da ayrı saçma görünüş için performanstan vazgeçmek (y)
yaaa bunu yeni mi aaaahhh kafayı yicem keşke önceden görseydim. Teşekkür ederim ürün için. Neyse halledicez artık bir türlü.
Görünüm için performanstan vazgeçmemin sebebi kodlama öğretirken milletin kafamda kocaman bir şey görmesini istememem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,102
Üyeler
190,859
Son üye
arda1727
Geri