Yardım Rampage RM-165 vs RM-365

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,773
Tasarım farkı var, isim farkı var, fiyat farkı var ,sağdaki VA panel soldaki IPS panel

Bu ön yargı değil bu markalar kalitesizler. Dark bazı konularda kaliteli ama diğerleri kalitesiz. Hele monitör konusunda hiç bulaşılmaması gerekli. Bu monitöre 2 bin vermem için aklımı kaçırmam gerek. 27" Full HD ile kullanılmaz pikselleri sayabiliyorsunuz. Aşağıdakine bakın isterseniz. MSI için de monitör konusunda kötü dediklerini hatırlıyorum ama alınır bence. VA panel olması ile de önde.

Tasarım farkı var, isim farkı var, fiyat farkı var ,sağdaki VA panel soldaki IPS panel
Bu ön yargı değil bu markalar kalitesizler. Dark bazı konularda kaliteli ama diğerleri kalitesiz. Hele monitör konusunda hiç bulaşılmaması gerekli. Bu monitöre 2 bin vermem için aklımı kaçırmam gerek. 27" Full HD ile kullanılmaz pikselleri sayabiliyorsunuz. Aşağıdakine bakın isterseniz. MSI için de monitör konusunda kötü dediklerini hatırlıyorum ama alınır bence. VA panel olması ile de önde.

Ayrıca bi konu hakkında merak ettiğim ve sormak istediğim şey RM-165 Monitörün'de AMD Freesync özelliği G-Sync yani Nvidia ekran kartlarında kullanılıyormu? ''RTX 2060''

Ha

Harbi haklısın 27' de 1080p saçma ama oda alınmaz çok pahalı paran varsa alırsın https://www.itopya.com/acer-236-ed2...dvi-d-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor/ linki verdim 😉

Ayrıca bi konu hakkında merak ettiğim ve sormak istediğim şey RM-165 Monitörün'de AMD Freesync özelliği G-Sync yani Nvidia ekran kartlarında kullanılıyormu? ''RTX 2060''
144hz bütün monitörlerde olur diye biliyorum

Monitör olarak MSI Optix G241 veya Aoc 24G2U alacaktım fakat RM-165 gibi bi alternatif varken biraz şüphe uyandırdılar yani aynı fiyata 165Hz 1ms IPS + Curved alıyosun ve 27''

Hocam bu attığınız link yerine james donkeyin monitörü alınır mı yoksa bu daha mı iyi?
Hocam acer çok kalitelidir acerin monitörleri eminimki msi ın monitöründen hiçbir farkı yok tasarım dışında

Kardeş sağdakine gir bak va panel yazıyor incehesapta yalan söylemediklerine göre ??
1595825956385.png

Hocam ben mi körüm ikimiz farklı şeylerden mi bahsediyoruz?

Geri