kissofdeath
80+
Hiçbir zaman aoc monitör önermeyeceğim. Bu konuda bana soru sorma hocamAOC 27G4X ikinci el almak hakkında ne düşünüyorsun
Hiçbir zaman aoc monitör önermeyeceğim. Bu konuda bana soru sorma hocamAOC 27G4X ikinci el almak hakkında ne düşünüyorsun
Kullanmama gerek kalmadan monitör hakkında yeteri kadar somut veri edindim. 3 ayrı forumda takılıyorum. Birçok şikayet postu okudum. AOC dan hiçbir şey almam.Sebebi var mı peki? Kendin kullandın mı ki?
Her şirketin, her mağazanın, her markanın kusurları vardır ama hocam. Asus kaç kere popüler içerik üreticilerini dolandırmakla suçlandı ama çok çabuk unutulup geçiyor 'marka' olduğu için. O yüzden yine de kararsız kalıyorumKullanmama gerek kalmadan monitör hakkında yeteri kadar somut veri edindim. 3 ayrı forumda takılıyorum. Birçok şikayet postu okudum. AOC dan hiçbir şey almam.
Valla ben diyeceğimi dedim size. Ama belli ki nafile. Ne desek de alacaksınız anladığım kadarıyla. O yüzden fazla sorgulamaya gerek yok. AOC olanı al geç. Ama en ufak bir sorun yaşarsan şayet bu dediklerimi mutlaka hatırla.Her şirketin, her mağazanın, her markanın kusurları vardır ama hocam. Asus kaç kere popüler içerik üreticilerini dolandırmakla suçlandı ama çok çabuk unutulup geçiyor 'marka' olduğu için. O yüzden yine de kararsız kalıyorum
Hangisi hoşuna gitti ? AOC iyi bir tercih olur bunun yerine bence. AOC tavsiye etmeyen bir sürü kişi türedi. Ben 5 yıldır bir monitörünü kullanıyorum. 0 sıkıntı yani.@Bünyamina hocam dakika bir gol bir yine şüpheye düşürecek bir şey çıktı... Her bir şey almaya karar verdiğimde anında denk geliyor
Şu nasıldır
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
Ne olursa alacağım demedim mantıklı bir açıklama arıyorum. Tecrübe ettiğin bir şeyi savunsan bu kadar uzatmazdımValla ben diyeceğimi dedim size. Ama belli ki nafile. Ne desek de alacaksınız anladığım kadarıyla. O yüzden fazla sorgulamaya gerek yok. AOC olanı al geç. Ama en ufak bir sorun yaşarsan şayet bu dediklerimi mutlaka hatırla.
Sıfır olacağı için msi biraz düşündürdü, kağıt üzerinde neredeyse aynı özellikler.Hangisi hoşuna gitti ? AOC iyi bir tercih olur bunun yerine bence. AOC tavsiye etmeyen bir sürü kişi türedi. Ben 5 yıldır bir monitörünü kullanıyorum. 0 sıkıntı yani.