Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Mikrofon son derece kaliteli, kendim de denedim discord'da da nasıl olduğunu sorduğumda herkes çok beğendi. 7.1 kalitesini ve yazılımını beğendim. Müzik dinlerken de gayet tatminkar bir ses kalitesi var. Kulaklığın bassları çok iyi. Pedlerindeki deri çok az terletiyor ama kesinlikle rahatsız edecek kadar değil. Bu arada kulaklığı
https://m.n11.com/rampage-rm-k60-dr...0MIqjBG8zDFMfxqDtaZOENH-9eYbcERRoCWE0QAvD_BwE linkinden aldım. Satıcı sokağa çıkma yasağı bittikten 1 gün sonra kargoya verdi. MNG kargo ile geliyor, paketleme gayet iyiydi ve kargoda en ufak hasar almamıştı. Kargoya 28 Mayıs'ta verildi, İstanbul'dan Ordu'ya 30 Mayıs'ta geldi.
Şimdilik aklıma bunlar geldi, uzun kullanımdan sonra güncelleme yaparım. Sorusu olanlar sorabilir.