Bende Bir Kaç Gündür İnternetten İncelemelerine Baktım mikrofon Kalitesi Çok İyi Gibi Ses Kalitesi'De Öyle.Ben aldım çok memnunum 400 TL ye almıştım.Pedleri çok rahat bana göre en azından ses kalitesde iyi yine bana göre ama ben çok memnun kaldım söyliyim dedim.
Bu Fiyat Bandında En İyi Alınabilecek Kulaklık Sanırım Değil Mi ?Trendyol'dan 398tl ye alabilirsin (15 TL 15 TL'dir)
Şu anlık bildiğim büyük bi indirim yok. Şu anlik gayet iyi bir tercih olur. 7.1 var mı bilmiyorum ama gamenote h2002d yi de önerebilirim çok kaliteli bir f/p ürünüdür. (Rakip değiller btw)Bu Fiyat Bandında En İyi Alınabilecek Kulaklık Sanırım Değil Mi ?
daha 2 saat oldu elime geçeli pedleri gayet rahat,mikrofonu güzel,ses kaliteside güzel öneririm almanıMerhabalar Rampage RM-K60 Drop Plus Oyuncu Kulaklığı 413 , 91 TL ' Ye Alınır Mı ?
Acaba İzolasyonu nasıl ? Ben Medusa Kullanıyorum fakat kulağıma takınca 0 izlasyon. James Donkey 710u denediğimde çok şaşırmıştım o izolasyonu görünce.Ben aldım çok memnunum 400 TL ye almıştım.Pedleri çok rahat bana göre en azından ses kalitesde iyi yine bana göre ama ben çok memnun kaldım söyliyim dedim.
izolasyon ne bilmiyorum daAcaba İzolasyonu nasıl ? Ben Medusa Kullanıyorum fakat kulağıma takınca 0 izlasyon. James Donkey 710u denediğimde çok şaşırmıştım o izolasyonu görünce.