Rampage Rogue 7.1 mı almalıyım yoksa Rampage RGW9 7.1 (COMFORT) mu almalıyım ?

VacLeey

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
300
Saygı değer dostlarım 4.5 yıldır rampage SN-RW6 kullanıyorum bu kulaklıktan çok fazla şikayetlerim var cebimde 300 tl para var artık yeni bir kulaklık alma vaktim gelmişti bende hiç durmadım araştırmalar yaptım araştırmalarım sonucunda Rampage Rogue ve Rampage Comfort kulaklıkları arasında kaldım sizce hangi kulaklığı almalıyım sizler neler öneriyorusnuz (SN-RW6'da yaşadığım sorunlarımı da açıkladım )

Rampage SN-RW6'da yaşadığım sıkıntılar
-Kulak kıkırdaklarında çok fazla ağrı kafamda en fazla 2 3 saat durabiliyor
-Gereğinden fazla hafif ve bu beni rahatsız ediyor
-Ped yalıtımı aşırı kötü her sesi dış sesler oyun oynarken dikkatimi dağıtıyor
-Kafa bandının aşırı dandik olması kafamı hiç sarmıyor
-Titreşimi çok kötü neredeyse hissedilmiyor

Rampage SN-RW6'da beğendiğim yönler
-Güzel bakarsanız gereğinden fazla uzun ömürlü 4.5 yıl oldu hala çalışıyor

Comfort kullanıyorum 2-3 saat kullanınca kulağınımın etrafını biraz acıtıyor ama kısa sürede acı geçiyor.Tabi bu benim kafa yapımla da alakalı.Onun dışında kulaklıktan memnunum.Tavsiye ederim.

Şuan indirimdeyken kaçırmayın bence ;
Teşekkür Ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan indirimdeyken kaçırmayın bence ;
Teşekkür Ederim

Comfort kullanıyorum 2-3 saat kullanınca kulağınımın etrafını biraz acıtıyor ama kısa sürede acı geçiyor.Tabi bu benim kafa yapımla da alakalı.Onun dışında kulaklıktan memnunum.Tavsiye ederim.
Teşekkür Ederim

Ses kalite mikrofon olarak daha iyi ve kendi harici ses kartı var malzeme kalitesi de gayet kaliteli bu fiyatayken ch321 tek geçilir.
Onun yazılımı yok ama .Ses değistirme özelliği olan bisey almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri