Merak ettim uygulamadan kontrol ediliyor mu150 TL ye 2 gün önce alpor pro aldım şuanlık memnunu msessiz ve rgb ışıkları var 9 tane modu var sese duyarlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
trendyolda indirimle 125 TL ye kadar düşüyor
hayır tak çalıştır bir klavye fakat modları güzel incelemelerine bakabilirsinizMerak ettim uygulamadan kontrol ediliyor mu
150 TL ye 2 gün önce alpor pro aldım şuanlık memnunu msessiz ve rgb ışıkları var 9 tane modu var sese duyarlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
trendyolda indirimle 125 TL ye kadar düşüyor
En altta varBU klavye mi. Eğer bu klavye ise daha ucuzAlpor Pro Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Alpor Pro arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
anladım sağolun61 TL olan alpor benimki alpor pro
Rampage Kb-rx7 Alpor Pro Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-rx7 Alpor Pro Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
gamenote klavye güzelmiş bilek desteği olarak tuş ömrü ne kadarAlınmaz
Türkçe Q;
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe Q ve multimedya tuşlu;
Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye | Game Garaj
İngilizce Q ve laptop klavyesi tarzında;
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
İngilizce Q;
Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
gxt 840 ile gamenote yarışır ben ise tasarım açısında gamenote yani havit markasını seçerimsi
sizce gamenote olan mı trust gtx 830 mu gtx 840 mı
şuana kadar kullandığım bütün ekipmanlar rampage. alpor prodan önce kb r73 kullanıyordum ve çok memnundumYukarıda önerdiğim klavyelerden birini seçmenizi öneririm size. Rampage gibi fason ve kalitesiz mal satan firmanın ürünlerini tavsiye etmem.