Rampage v995 Alınır mı? ?

berkauaslan49

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
472
ikinci el kutu faturasi mevcut 7500 tl ye kadar indirebilirim diye dusunuyorum max butce bu Alınır mı? kullanip memnun kalmayan varmi

ikinci el kutu faturasi mevcut 7500 tl ye kadar indirebilirim diye dusunuyorum max butce bu Alınır mı? kullanip memnun kalmayan varmi
Hiç önermiyorum ama illa alacam diyorsanız bunun yerine G29 alın.

Hiç önermiyorum ama illa alacam diyorsanız bunun yerine G29 alın.
hocam
bulabildigim en ucuz g29 9500 tl oda kutu yok fatura yok nasil kullanildigi belli degil guvenemedim acikcasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g29 u satan cocuk drift oyunlari oynuyor muhtemelen icinden geciyo direksiyonun

hocam
bulabildigim en ucuz g29 9500 tl oda kutu yok fatura yok nasil kullanildigi belli degil guvenemedim acikcasi

g29 u satan cocuk drift oyunlari oynuyor muhtemelen icinden geciyo direksiyonun
V 995'in de doğuştan içinden geçılmiş canım kardeşim :) Yeşil forumda bir arkadaşı uyardım alma dedim aldı ertesi gün dişli atmaya başladı direksiyon :D Yazılım uyumluluğu desen yok kalite zaten yok. Alanın elinde kalıyor yani.
Bence biraz daha para biriktir o arkadaşa önerdiğim PXN V10 Pro'dan alırsın. Yoksa 10k altına alacağın her direksiyonun akıbeti 1-2 hafta sonra sarı site.

V 995'in de doğuştan içinden geçılmiş canım kardeşim :) Yeşil forumda bir arkadaşı uyardım alma dedim aldı ertesi gün dişli atmaya başladı direksiyon :D Yazılım uyumluluğu desen yok kalite zaten yok. Alanın elinde kalıyor yani.
Bence biraz daha para biriktir o arkadaşa önerdiğim PXN V10 Pro'dan alırsın. Yoksa 10k altına alacağın her direksiyonun akıbeti 1-2 hafta sonra sarı site.
o set v900 un baska markali hali degilmi ayni set diye biliyorum

KİM Dİ O BU ARDAKAŞ PXN İLE iş birliği yapıyor başka marka bilmiyor diye :D :D

buu arada kafanızda sorun kalmasın istiyor iseniz sıfır alacaksınız biraz daha bekleyip :(
sifirinida alabilirim ama okadar para baglamak istemiyorum anlik bi heves sadece hevesimi atmak icin sifirina para baglamaya degmez diye dusunuyorum

hmm g29 piyasda bayadır olan cihaazlar yorgunlr bence ve 9k azz değil 2,el cihaz için 15k ya sıfır on numara makine satılıyopr da sizin tercihiniz

hmm g29 piyasda bayadır olan cihaazlar yorgunlr bence ve 9k azz değil 2,el cihaz için 15k ya sıfır on numara makine satılıyopr da sizin tercihiniz
link varmi hocam vites ile beraber

12 13 civarina garantisi devam edenler var onlar Alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ps4-x-one-x-series-s-x-sifir-1286370928/detay burası var değier sitelerde kalmamış idi bu set te vites yok ama
advocate hocsm siz daha iyi yardımcı olursunuz o yüzden yanıtldım

link varmi hocam vites ile beraber

12 13 civarina garantisi devam edenler var onlar Alınır mı?
Hakan arkadaşımız linkini atmış. Benim dediğim model yalnızca o satıcıda kaldı. Yılbaşından sonra ithalatçıya stok gelecek. Ama orada fiyat yüksek.
Rampage ile aynı fabrikada üretiliyor ama alakası yok. Bu direct drive servo motorlu bir ürün Rampageler dişli. Ayrıca bunun Moza'nın uygulamasına benzer uygulaması var o yüzden oyunlarla uyumluluk sıkıntısı yok. O yüzden bu modeli öneriyorum. Ben de aynı markanın VD6 modelini kullanıyorum

Bende var, G29 ds kullanmıştım bunda dişli hissi daha az var ben eğlenmek için kullanıyorum arada, güzel.

Geri