Neler Yeni

Rampage vs James Donkey Sizce Hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Murat Önen
Bütçe
400

Eclipse

80+ Bronze
James Donkey kulaklık kullandım şu anda da geçici olarak gamepower warlord kullanıyorum. Bu tarz kulaklıkları şiddetle önermiyorum. Fırsat ürünü beklemenizi tavsiye ederim.

Dt Turan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Turan Servi

Ben ilk çıktığında James Donkey 712 almıştım hala da kullanıyorum, burada kullanım amacın önemli tabii ki ama ben günlük kullanım ve oyun için kullanıyorum, çok memnunum. Ses seviyesi ciddi derecede yükselebiliyor, oyun içi ses kasmada bana istediğimi veriyor. Bu sanırım iki yılı aşkın sürede tek eksiği kulaklık pedlerindeki deriler zamanla soyuluyor. Ama onun dışında öneririm. Diğeri hakkında bi yorumum yok ne yazık ki.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Rampage seçmek bence daha mantıklı olur. Bence bu kulaklığa da bakabilirsin hem biraz daha ucuz ve ses kalitesi iyi. Uzun kullanımda sorun olmuyor kendim kullandım o yüzden öneriyorum.

KnightDavion

80+ Bronze
Bütçeyi biraz daha arttırıp bu ürünlerden 2-3 kat uzun ömürlü ürün alınabilir. Ben ikisini de tavsiye etmiyorum.

SadThad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak

James donkeye herkes kalitesiz falan diyolardı aldığım zaman geçen mayıs ayında jd 610s *klavyesini* almıştım hala kullanıyorum sıkıntısız kulaklığının kaliteli olduğunu düşünüyorum kullanıcı yorumları güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,909
Üyeler
169,920
Son üye
Wtrox
Top Bottom