Neler Yeni

Rampage ZENITH PRO 4K Alınır mı?

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
Arkadaşlar ben bu mouse u aldım fakat daha iyi bir mouse var mıdır bu fiyatlara kablosuz? Abdullah abi video çektiği gibi beğendim satın aldım elime ulaştı memnunum ama bu fiyatlara daha iyi bir mouse var mıdır kablosuz merak ettim. ( Soran olursa 2k ya aldım )

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet
Arkadaşlar ben bu mouse u aldım fakat daha iyi bir mouse var mıdır bu fiyatlara kablosuz? Abdullah abi video çektiği gibi beğendim satın aldım elime ulaştı memnunum ama bu fiyatlara daha iyi bir mouse var mıdır kablosuz merak ettim. ( Soran olursa 2k ya aldım )

Kanka görüşlerini paylaşır mısın mouse hakkında. Aldığından beridir nasıldır vs.

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka görüşlerini paylaşır mısın mouse hakkında. Aldığından beridir nasıldır vs.
Mouse gayet hoş şarjı aldığımdan itibaren 7 gün geçti şimdiye kadar bir kere takıp şarj etmedim ve şuan %30 civarında 4k hz de kullanıyorum aldığımdan beri ama ben bu hafta biraz meşguldüm fazla kullanamadım günlük 2saat en az en fazla 3 saat filan kullanmışımdır. hafiflik baya iyi hoşuma gitti sanırsam 56 gr dı. paketten gelen birkaç yapıştırma kullandım elimden fazla kaymıyordu şimdi hiç kaymıyor bu baya hoşuma gitti. kalitesi de beklediğimden iyi. 26k dpi yapmışlar kim kullanır bilmem ama ben 1.8k dpi da kullanıyorum baya hoşuma gitti mouse. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. benim elime 4-5 günde geldi size kaç günde gelir bilemem ama eninde sonunda geliyor işte :)

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet
Mouse gayet hoş şarjı aldığımdan itibaren 7 gün geçti şimdiye kadar bir kere takıp şarj etmedim ve şuan %30 civarında 4k hz de kullanıyorum aldığımdan beri ama ben bu hafta biraz meşguldüm fazla kullanamadım günlük 2saat en az en fazla 3 saat filan kullanmışımdır. hafiflik baya iyi hoşuma gitti sanırsam 56 gr dı. paketten gelen birkaç yapıştırma kullandım elimden fazla kaymıyordu şimdi hiç kaymıyor bu baya hoşuma gitti. kalitesi de beklediğimden iyi. 26k dpi yapmışlar kim kullanır bilmem ama ben 1.8k dpi da kullanıyorum baya hoşuma gitti mouse. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. benim elime 4-5 günde geldi size kaç günde gelir bilemem ama eninde sonunda geliyor işte :)

Tamamdır sağolun.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
hocam forumca aj159 apex aldık keşke sende o kervana katılsaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben temudan değil sarı siteden aldım 1500tlye

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
hocam forumca aj159 apex aldık keşke sende o kervana katılsaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben temudan değil sarı siteden aldım 1500tlye
hocam temudan kaça aldınız ve sıfırı 3k şuan amazonda 1k fiyat daha ekleyip almaya değer mi?

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
hocam temudan kaça aldınız ve sıfırı 3k şuan amazonda 1k fiyat daha ekleyip almaya değer mi?
hayır hocam mantıklı değil 3k stok fiyatı zaten indirmdeydi temuda 600tlydi vergi hariç

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
hayır hocam mantıklı değil 3k stok fiyatı zaten indirmdeydi temuda 600tlydi vergi hariç
baya iyi almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın. ben aj serilerini bilmiyorum yani markayı filan nasıldır bilmiyorum nasıldır bilgilendirirmisiniz?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Shoto Todoroki
O fiyat civarına vdx mad r var. daha iyi mi bilmiyorum ayrıntılı bakmam lazım ama ikisinden birini tercih etcek olsam vxe mad r alırdım.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
baya iyi almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın. ben aj serilerini bilmiyorum yani markayı filan nasıldır bilmiyorum nasıldır bilgilendirirmisiniz?
ajazz markası türkiyede çok azınlık tarafından biliniyor burda bakmamız gereken şey aslında marka değil ürünlerindeki özellikler aj159 apex modelinde kullandığı sensör dünyanın en iyi sensörlerinden birisi Markanın önemi şurda giriyor aslında mcu sabit değil kimi aj159 apexlerde nordic kullanılıyor kimisinde başka bir şey onu tam olarak öngöremiyoruz ama bu fiyata aj159 apex 8khz ve 42000 dpi harika özellikler bence

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet

Kanka bir şey sorucam bu şarj nasıl 7 gün gitti tam ben aldım fakat 1-2 gün gidiyor anca.

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
Kanka bir şey sorucam bu şarj nasıl 7 gün gitti tam ben aldım fakat 1-2 gün gidiyor anca.
hocam ilk hafta demiştim fazla kullanamadım diye ondanmış. Geçen bi oturdum 3-4 gün filan dayanıyor 4Khz de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom