RAMTEK TELEKOM GEÇİŞ YAPTIM ÖNERİM

ysfdemr23

80+
Reaksiyon skoru
2
1 hafta öncesine kadar tıklanet kullanıyordum ama hizmetin yetersiz olduğunu düşündüm sağolsunlar onlarda hiç uğraştırmadan iptali sağladılar ramtek telekoma geçiş yaptım gerçekten hizmetleri mükemmel değerlendirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim 100 mbps 160 TL'ye veriyorlar fiyat olarak uygun ping olarak gayet güzel hiç kopma gibi sorunlarda yaşamadım onun için tavsiye edeyim dedim tıklanetide sadece film dizi izleyen arkadaşlar için tavsiye ederim bu arda aranıza yeni katıldım :D alırım bi hoşgeldin

ilk defa duydum ben telekoma 450 TL ödediğim için alıştım :)
reis bilmiyorum geçtim çok memnunum şuanda netspeed kullanıyorken lolde falan 23 ping alıyordum doğuda yaşıyorum tıklanette 30 alıyordum süperonline ve telekom 19 veriyordu ramtek telekom 19 veriyor hız düşmesi falanda olmuyor ondan önereyim dedim :D

İstanbul merkezli firmanın o şekilde ping vermesi şaşırtıcı.
Tıklanette göre daha iyi firma gibi geldi bana çünkü peeringleri filan mevcut firmanın.
Web sitesi hoşuma gitmedi sadece.
Hayırlı olsun, Hoş geldiniz

1 hafta öncesine kadar tıklanet kullanıyordum ama hizmetin yetersiz olduğunu düşündüm sağolsunlar onlarda hiç uğraştırmadan iptali sağladılar ramtek telekoma geçiş yaptım gerçekten hizmetleri mükemmel değerlendirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim 100 mbps 160 TL'ye veriyorlar fiyat olarak uygun ping olarak gayet güzel hiç kopma gibi sorunlarda yaşamadım onun için tavsiye edeyim dedim tıklanetide sadece film dizi izleyen arkadaşlar için tavsiye ederim bu arda aranıza yeni katıldım :D alırım bi hoşgeldin
buram buram reklam kokuyor

buram buram reklam kokuyor
kardeş adamlara abone oldum ne gibi reklam amacı olabilir öyle olsa youtube hesabımı atardım buraya :) geçtiğim her sağlayıcıya video çekiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buram buram reklam kadamlar işini iyi yapıyor hoşuma gitti atayım dedim isterseniz hesabımı komple kapatıp gideyim insan fikrini paylaşınca reklamcımı oluyor

kardeş adamlara abone oldum ne gibi reklam amacı olabilir öyle olsa youtube hesabımı atardım buraya :) geçtiğim her sağlayıcıya video çekiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni hesap açıp böyle bir paylaşım yapınca aklıma reklam olduğu geldi direkt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri