Ranch Simulator İçin 2 Tane Arkadaş Arıyoruz

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,388
Selam Dostlar Uzun Süredir Alsam Mı Diyordum Ve En Sonunda Aldım En Yakın Dostumla 4 Saat Oynadık Ama Gereksiz Harcama Ve Bug'lar Yüzünden En Baştan Başlamak İstedik Dedik Madem Baştan Başlicaz 4 Kişi Oynayak Devamlı Oynicak Zaman Geçirmek İsteyen Arkadaşlar Varsa Konunun Altına Yazabilir Veya Dc'ye Gelebilir

Steam : https://steamcommunity.com/id/F4IRFL4Y/

Discord : https://discord.gg/2J2ASQJHSq

game pasde varmı

Mic yok*

_receptayiperdogan_ dc ismi

yok fıyatı ucuzda boyle anlaşıyom sonra oynamıyorlar gıcık oluyomondan
kanka bende öyle arıyom bak aramasam sana alim demem banada devamlı lazım adam al diyor alıyom 1-2 saat oynuyoz sonra diyor ki gelmem işim var vb geçiyor ortadan yok oluyor adam arkadaş bu arada b uoyun 50 saat üzeri minimum herşeyi yaparsak sen biliyorrsan ve oynamak istersen sneinle 50+ oyniyabiliriz update felanda gelirse iyi olabilir

kanka bende öyle arıyom bak aramasam sana alim demem banada devamlı lazım adam al diyor alıyom 1-2 saat oynuyoz sonra diyor ki gelmem işim var vb geçiyor ortadan yok oluyor adam arkadaş bu arada b uoyun 50 saat üzeri minimum herşeyi yaparsak sen biliyorrsan ve oynamak istersen sneinle 50+ oyniyabiliriz update felanda gelirse iyi olabilir
param var teşejkkür ederim
hiç oynamadım bilmıyorum bu arada seni nerden tanıyom

senin kadar bende forumda çok aktifim görmen normal olabilir mesela M.A.Y Olsun Ckribrahimolsun sen ol hem forumda aktif kişilersini,z benide onlar gibi görmüşsündür

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle elraen'den sana bi liste atam adam szon 2 bile yapıyor baya sarıyor çiftlik siöulatörü kısaca

s

senin kadar bende forumda çok aktifim görmen normal olabilir mesela M.A.Y Olsun Ckribrahimolsun sen ol hem forumda aktif kişilersini,z benide onlar gibi görmüşsündür

şöyle elraen'den sana bi liste atam adam szon 2 bile yapıyor baya sarıyor çiftlik siöulatörü kısaca

s

buda 2 yıl önce çekilen

Farmer Dynasty mı yoksa Ranch Sim mı sizce?

Farmer Dynasty mı yoksa Ranch Sim mı sizce?

Geri