Neler Yeni

Ranker Cygnus v2 Siyah Kasa Hakkında

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Arkadaşlar günaydın iyi günler dilerim. Size sabah sabah bir konu ile geldim. Sinerji'den alacağım bir sistem var fakat kasa konusunda kararsız kaldım. En ucuz kasa da Ranker Cygnus v2. Bu kasa nasıldır? Önerir misiniz? Size diğer alternatifleri şöyle bırakıyorum : Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    98.1 KB · Hit: 119

Zerodmr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Abdullah demir
hava akışı iyi olur ama fanlarını çok kaliteli bekleme

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Ben Beyazını Kullanıyorum Kasa çok yakışıklı bir kasa kablolama delikleri baya çok Fanlar şeffaf Ledler Ortasında Kullanımı Gayet Güzel Şiddetle Öneriyorum önü mesh ön kapak yarıya kadar açılıyor hava akışı güzel

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
bilmiyorum ama bana sanki pahalı geldi ben kasa için 500tl birisi değilim onu anladım

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Beyazını Kullanıyorum Kasa çok yakışıklı bir kasa kablolama delikleri baya çok Fanlar şeffaf Ledler Ortasında Kullanımı Gayet Güzel Şiddetle Öneriyorum önü mesh ön kapak yarıya kadar açılıyor hava akışı güzel
Hocam peki hava akışı olarak nasıl? Toz filtresi bulunuyor mu?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Arkadaşlar günaydın iyi günler dilerim. Size sabah sabah bir konu ile geldim. Sinerji'den alacağım bir sistem var fakat kasa konusunda kararsız kaldım. En ucuz kasa da Ranker Cygnus v2. Bu kasa nasıldır? Önerir misiniz? Size diğer alternatifleri şöyle bırakıyorum : Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam konuyla alakasız ama pp çok güzelmiş mestefe şehinşah kavga olayıydı sanırım değil mi?

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Peki arkadaşlar Corsair 4000X mi alayım bu kasayı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konuyla alakasız ama pp çok güzelmiş mestefe şehinşah kavga olayıydı sanırım değil mi?
hahsahashshahsah aynen.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
alınabilir bir kasa

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Güzel kasa beyazını kullanıyorum Üstünde ve altında filtre var hava akışıda güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önündeki mesh yerin tutunduğu demir arasına eşarp koydum efso oldu fanlan toz tutmuyor şuan. foto atarım istersen akşam vakti.

Top Bottom