Oğlum söze bak! Şa-he-ser!Bu yazın yağan yağmurlar çok sert vurur diyorlar yaaa.![]()
![]()
Böyle alttan alttan mesaj vermek olmuyor ama. Bu atotetune işini en iyi düzgün kullanan şanışer bence.Oğlum söze bak! Şa-he-ser!
Şanışer mi? Şehinşah diyordun az önceBöyle alttan alttan mesaj vermek olmuyor ama. Bu atotetune işini en iyi düzgün kullanan şanışer bence.
Autotune kötü bir şey değil zaten, saçma sapan söz + autotune kötü bir şey..Böyle alttan alttan mesaj vermek olmuyor ama. Bu atotetune işini en iyi düzgün kullanan şanışer bence.
Şehinşah dinliyorum şanışer de dinliyorum.Şanışer mi? Şehinşah diyordun az önce.
Neşterden sonra devam etmesi zor bence.Saat üç bucukta siren sesleri
Duvarlarda kurşun izleri
Doktor sen hazırla neşterini
amacım seni kötülemek değil veya sana laf sokmak da değil ama şu an popüler olan rapçiler eskiden beri uğraşıyorlar ve trapin ülkede daha çol tuttuğunu gördüler american trape bakınca da ülkemizde ne kadar çok dinleyicisi olduğu malum o yüzden bu tarafa yöneldiler eskiden hem iyi hem troll şarkılar yapıyordu hepsi bence şimdiyle değil her zamanla yargılanmalı (yanlış anlaşılmasın senin üzerinden herkese cevap verdim)Kafam ... gibi, sosis salam. Ülkemizi temsil ediyormuş, vay be ne kadar anlamlı.
Ha ben yanlış anlamışım. Şanışer iyi zaten ya, ben de seviyorum. Çok dinlemiyorum ama.Şehinşah dinliyorum şanışer de dinliyorum.
Kalemin kötü değil gibi duruyor.bırak bu i***lerin leşlerini