Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,002
Yaklaşık 2.5 senedir apex 9 mini kullanıyorum. yazılım ile rapid tap özelliği eklendi. Fakat okadar iyi çalıştığını düşünmüyorum immortal 2-3 civarlarında takılıyorum valorantta. Yani ekipmanları baya önemsiyorum denebilir. Rapid trigger klavyeye geçmemi önerdi birkaç radyanta birlikte kastığımız arkadaşım. Sizce geçmelimiyim. Ve öneride yaparsanız sevinirim bütçe belirsiz

Hocam 0.001 ms e ayarladım a ve d tuslarını diğerleri 0.050 bıraktım. Snap tap de açtım gerçekten muazzam bir şey adeata oldugum yerde titiryorum ad basarak. Ama rengi karanlıkta biraz zayıf kalıyor tuşlar okunmuyor ama çokta önemli değil ezbere biliyorum ztn
0.001 biraz fazla olmuş sanki üflesen hareket eder :D mm ayarlama olayı cidden güzel özellik ben bunny hop ve parkour run oyunlarında kendime göre ayarlıyordum ayrı bir konforu var. Güle güle kullan.

0.001 biraz fazla olmuş sanki üflesen hareket eder :D mm ayarlama olayı cidden güzel özellik ben bunny hop ve parkour run oyunlarında kendime göre ayarlıyordum ayrı bir konforu var. Güle güle kullan.
Sağolun hocam

@Ou-Sama @loewry ben de rs6 almayı düşünüyorum fakat siyah modelinde space-enter gibi tuşları mor internetten bu tuşların siyah halini alabiliyor muyuz
Yurtdışından bulunurdu ama artık imkansız TR'de büyük ihtimalle yoktur, set olarak alman gerekecek.

@Ou-Sama @loewry ben de rs6 almayı düşünüyorum fakat siyah modelinde space-enter gibi tuşları mor internetten bu tuşların siyah halini alabiliyor muyuz
BİLGİM YOK WRAİTHDE BULUNMUYOR AMA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışından bulunurdu ama artık imkansız TR'de büyük ihtimalle yoktur, set olarak alman gerekecek.
Hocam space tuşuna destek amaçlı parmagımı koyunca reflex anında zıplıyorum. cok hassas space tusu ne yapabilirim ayar olarak trigger traveli yükselttim sadece space tuşu için 1.5mm yaptım suan daha iyi oldu

Son düzenleme:
Hocam space tuşuna destek amaçlı parmagımı koyunca reflex anında zıplıyorum. cok hassas space tusu ne yapabilirim ayar olarak trigger traveli yükselttim sadece space tuşu için 1.5mm yaptım suan daha iyi oldu
Çok düşük yaptığın için o :D yükseltmişsin işte tek çözümü o kademe kademe deneyerek idealini bulursun zamanla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,366
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri