Rapoo VT9PRO mouse alınır mı?

bu fiyata çok güvenemedim açıkcası

Teknoseyirde inceleme videosu var özelliklerine göre fiyatı süper pazaramadan 4k versiyonu Selam150 koduyla ekstra ucuza geliyor

yanı bi sıkıntı çıkarmı diye korkuyorum

Rapoo VT9PRO mouse​

bu mouse gerçek olabılırmı bu nasıl bir fiyat ve özellik...... https://www.epey.com/klavye-mouse/rapoo-vt9pro.html

Bu markanın Air modelini satın aldım. Uzun süre deneyimleme şansım olmadı ama genel olarak iyi gözüküyor. Hafif bir mouse.

Kendimce eksi olarak söyleyebileceğim şeyler:
-Yan tuşların konumu bir tık geride kalmış ve sert basış hissi var
-Tekerleği de keza sert dönüyor
-4000Hz alıcıyı çıkardığım zaman çok ısınmıştı. (Daha önce 4000Hz mouse kullanmadığımdan kıyas yapamam ama sadece belirteyim dedim)

İlk izlenimde bunlar dikkatimi çekti. Yazılımı, skatezleri, kutu içeriği, malzeme kalitesi, genel olarak tatmin etti. 8,5/10

Almışken 100 - 200 TL daha verip 4000Hz almak daha mantıklı geliyor orası ayrı. Çoğu marka 4000Hz alıcıyı minimum 500 - 600 TL'ye satıyor ve harici olarak taşııyor.

Bu markanın Air modelini satın aldım. Uzun süre deneyimleme şansım olmadı ama genel olarak iyi gözüküyor. Hafif bir mouse.

Kendimce eksi olarak söyleyebileceğim şeyler:
-Yan tuşların konumu bir tık geride kalmış ve sert basış hissi var
-Tekerleği de keza sert dönüyor
-4000Hz alıcıyı çıkardığım zaman çok ısınmıştı. (Daha önce 4000Hz mouse kullanmadığımdan kıyas yapamam ama sadece belirteyim dedim)

İlk izlenimde bunlar dikkatimi çekti. Yazılımı, skatezleri, kutu içeriği, malzeme kalitesi, genel olarak tatmin etti. 8,5/10

Almışken 100 - 200 TL daha verip 4000Hz almak daha mantıklı geliyor orası ayrı. Çoğu marka 4000Hz alıcıyı minimum 500 - 600 TL'ye satıyor ve harici olarak taşııyor.
arkadaşlar bi kaç sorum olacak şimdi Rapoo VT9PRO modelini aldım kargoda henüz ama Rapoo VT950 modeli ile arasında 200 tl fark olduğunu gördüm ben ürünü BURDAN aldım galliba1k modeli anlayamadım iade edip vt950 pro modelini mi alsam ama görseldeki ürün olmayınca 4k performansı alamıyoruz galiba iki üründe de bi açıklık getirirmisiniz
indir.jpeg

Geri