Rapor alma bahaneleri

XneOn

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar malum okulun son günleri devamsızlık hakkı bitmiş rapor almam gerekiyor.Bizim sağlık ocağına direk giremiyorsun internetten sıra alıyorsun.ben sırayı geçen hafta aldım ve bugün randevum var.Hangi yalanı söylesem bilemedim.İshalim desem sırayı geçen hafta aldın geçmedi mi diyecek.Doğruları söylesem verir mi emin değilim.Sizce ne yapayım

Soğuk sebebiyle belimi doğrultamıyorum, eğilip kalkarken ağrı giriyor de geç

Okulun son günleri biz bilerek okula giderdik film izliyorduk güzel vakit oluyor su sen neden gitmiyorsun özel değilse

Okulun son günleri biz bilerek okula giderdik film izliyorduk güzel vakit oluyor su sen neden gitmiyorsun özel değilse
Herkes rapor alıyor sabahın 6 sında uyanıp okula gitmeye ne gerek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Köye gideceğiz desem verir mi acaba

Hocam öncelikle "ya doktor x rapor verseniz olur mu devamsızlık hakkım bitti, köye gidicez de" gibi şeyleri unut kesinlikle vermez :D Soğukta kaldım gece camı açık unutmuşum belime vurdu zar zor yürüyorum de.

Hocam öncelikle "ya doktor x rapor verseniz olur mu devamsızlık hakkım bitti, köye gidicez de" gibi şeyleri unut kesinlikle vermez :D Soğukta kaldım gece camı açık unutmuşum belime vurdu zar zor yürüyorum de.
Sırayı 1 hafta önceden aldığımdan geçmiştir diyecek

Sırayı 1 hafta önceden aldığımdan geçmiştir diyecek
Tabii tabii oldu. Millet bi devlet hastanesi sırası için 1 ay bekliyor doktorlar o süre içinde geçmiştir gerek yok git evine mi diyecek. Geçmedi diceksin dostum çok basit :) Daha da arttı de.

Arkadaşlar malum okulun son günleri devamsızlık hakkı bitmiş rapor almam gerekiyor.Bizim sağlık ocağına direk giremiyorsun internetten sıra alıyorsun.ben sırayı geçen hafta aldım ve bugün randevum var.Hangi yalanı söylesem bilemedim.İshalim desem sırayı geçen hafta aldın geçmedi mi diyecek.Doğruları söylesem verir mi emin değilim.Sizce ne yapayım
1 Hafta önceden sıra almışsın. Hastalıklar anlamsız olur. Gerçekleri söyleyip rica et.

Niye anlamsız olsun hastalık illa 2 3 gün mü sürüyor ya? Bu arkadaşın durumu farklı fakat anlamsız olmaz bence.
Aslında üşüttüm 1 haftadır azda olsa öksürüyorum.ama öksürüğe rapor verir mi

Niye anlamsız olsun hastalık illa 2 3 gün mü sürüyor ya? Bu arkadaşın durumu farklı fakat anlamsız olmaz bence.
Anlamsız değil ama hangi belirtiler var diye soru sorsa cevap veremez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,324
Üyeler
190,548
Son üye
muneccin
Geri