Raporu varsa yapmak zorundadır. Yoksa dediğiniz gibi keyfine kalmış olur.Hocanın keyfine kalmış bi durum ister sınav yapar ister yapmaz
Çok sayıda bu bahane ile iş yerine rapor gönderdiğim oldu. Birazda durgun ve bitkin bir şekilde davranırsan raporu alacağını düşünüyorum.Öğleden sonra mı gideyim sağlık ocağına? Bulantı ve ishalim var desem rapor alma şansım var mı ilaç yazdırdığım taktirde?
Aynen almama ihtimali yok denilecek kadar düşük.Çok sayıda bu bahane ile iş yerine rapor gönderdiğim oldu. Birazda durgun ve bitkin bir şekilde davranırsan raporu alacağını düşünüyorum.
yazar problem değil merak etme ama muhtemelen bir şey yapamazsın mazeret sınavına girersin / bu arada gidebiliyorsan git al kesinlikle şimdi 3. sayfadaki yorumlarını gördüm deNormalde yazıyor. En azından geçen sefer gittiğimde yazmıştı.
Sağlık ocağına gidip alabilirsin sorun olmaz sanırım.Normalde bugün sınavım vardı fakat geç uyandığımdan dolayı yetişemedim, bildiğim kadarıyla sağlık ocağına gidip rapor yazdırabilmem için de randevu almam gerekiyor fakat en erken yarın için randevu veriyorlar. Ne yapmam lazım?
Bende bugün okula gitmedim ama sınavım vardı özel doktordan rapor istedim evdeki printerdan bastım ve resmini müdüre gönderdim ez
Veli dilekçesi yeterli oluyor diye biliyorum velin o gün izinli olduğu bir dilekçeyle belirtirse sıkıntı olmaz
liseLise?
Rapor olmazsa en son çare onu deneyeceğim.
Ben veli dilekçesini kendim yazıyordum xd. Ama bir gün bile o dileçeyi sormadılar bana ben kendim gidip izinli gözükeyim diye idareye veriyordum. Yoksa hocalarım sormuyordu izin dilekçen nerede diye falan. Ama yine de sağlık ocağına git al olmazsa veli dilekçesiyle de girmemezlik yapabilirsin bir şey olmaz.Lise?
Rapor olmazsa en son çare onu deneyeceğim.