AnhurChivas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
Samsung 980 Pro 1TB M2 SSD var fakat az önce fark ettim, rardan büyük boyutlu bir dosya çıkarırken çok yavaş çıkarıyor. Bu normal mi?
rardaki dosyalar sıkıştırıldığı için normal olduğunu düşünüyorum ama çıkardığın diskinde payı varSamsung 980 Pro 1TB M2 SSD var fakat az önce fark ettim, rardan büyük boyutlu bir dosya çıkarırken çok yavaş çıkarıyor. Bu normal mi?
Alıntıyı görüntüle
aynı ssd bende var, verdiği hızlar hayal kırıklığından başka bir şey değil. Gen 3 hızı veriyor (2 ay önce hızlar 7.5-7 arasıydı şuanda 3.5-3 arası hız alıyorum çözümünü bilen varmı?)Samsung 980 Pro 1TB M2 SSD var fakat az önce fark ettim, rardan büyük boyutlu bir dosya çıkarırken çok yavaş çıkarıyor. Bu normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Üçgen oyun arşivinden mi indirip, extract yapıyorsun?Samsung 980 Pro 1TB M2 SSD var fakat az önce fark ettim, rardan büyük boyutlu bir dosya çıkarırken çok yavaş çıkarıyor. Bu normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Hayır. Neyi çıkardığımı bile unuttum 4 ay geçmiş üstündenÜçgen oyun arşivinden mi indirip, extract yapıyorsun?
Harbiden yeni gördüm konu hortlatılmışHayır. Neyi çıkardığımı bile unuttum 4 ay geçmiş üstünden![]()